Затворот Идризово ќе биде урнат, ќе се гради нов

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
што тресеш зелени бе море целиот капацитет на другите затвори е само колку што има идризово а и таму е преполно сите се жалат не ми кажувај на мене барем за тоа а за други парцели може да се среди ако се сака а и тој кумановскиот е далеку од готов

Ај и ти немој да тресеш зелени и да ми казуваш за кумановскиот,другар ми работеше на него,од темел до кров...мо=е уште утре да почне да работи, само да се досредат некои мали ситници

Ај и ти немој да тресеш зелени и да ми казуваш за кумановскиот,другар ми работеше на него,од темел до кров...мо=е уште утре да почне да работи, само да се досредат некои мали ситници

Мислам дека ЈКД е човек на место за оваа работа,за затвориве :-)

а бе зелен еден па ја работам у еден од затворите и затоа не ми кажувај кој кога ке почне со работа пошто и ние со душа чекаме да го отворат за да ги откачиме наркоманите и во тој поглред не ми држжи лекции те молам

а бе зелен еден па ја работам у еден од затворите и затоа не ми кажувај кој кога ке почне со работа пошто и ние со душа чекаме да го отворат за да ги откачиме наркоманите и во тој поглред не ми држжи лекции те молам

Добро модар, ондак постручен си..:) Ја не реков дека знам кога ќе почне да работи,него дека физички е изграден,целата карабина..а може и никад да не проработи,од кај знам ја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom