Група Г (Бразил, Народна Кореја, Брег на Слоновна Коска, Португалија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заслужена победа но 2-риот гол требаше да биде поништен, чиста игра со рака на Фабиано ..

Денеска ако не тепа Португалија, значи стварно...

Бразилциве изиграа добро, имаат супер одбрана и супер напад, ама некако тројката Кака-Мело-Џилберто не ми се допаѓа. За бразилски прилики е доста некреативна. Мело и Џилберто испратија по 5-6 топки во аут.

dve prasanja za glupiot guptin so misli deka izleze nmnogu pameten so glumata i so isklucuvanjeto na kaka:
1. koj ke igra sega za brazil sreden red protiv portugalija , neli im treba pomos , ama izgleda zaboravija
2. dali misli deka posle ovoj masakar nema fino lepo nereseno da si izigrat brazil i portugalija i da gi pratat da berat banani doma .

glupi se be , opst vpecatok za site africki reprezentacii , dzabe im e se .
Aс се питам истото,иако мислам дека Бразил ќе и попушти на Португалија,со цел да не влезат мајмуниве..
Инаку,играва на Бразил беше прекрасна.Штета би било да не освојат Мундијалот.Затоа Forza Brazil <3
И,инсистирам да се поништи незаслужениот црвен картон....

Aс се питам истото,иако мислам дека Бразил ќе и попушти на Португалија,со цел да не влезат мајмуниве..
Инаку,играва на Бразил беше прекрасна.Штета би било да не освојат Мундијалот.Затоа Forza Brazil <3
И,инсистирам да се поништи незаслужениот црвен картон....

Ова е Бразил репрезентација која што иде само на победа ако извадат нерешено Португалците немој да викате дека сме им пуштиле бод :)

Ги стопија Северна Кореја. Тиаго за 4-0 :tv:
Знаев дека нема да имаат сили да се покажат во добро светло на две утакмици...

Ова е Бразил репрезентација која што иде само на победа ако извадат нерешено Португалците немој да викате дека сме им пуштиле бод :)
И јас ги сакам деветте поени......Али за да не поминат мајмуните(особено по тоа вчера),ако треба и втори нека завршиме..:)..Единствено ќе ми е жал за Дрогба.Никогаш нема да им простам за црвениот за Кака'.....

Оваа од група на смртта, стана група со најочекувани резултати, претпоставувам дека наредно коло ќе изиграат португалија и бразил нерешено и све е јасно овде....

Еве Португалија веќе и 5-0, Лиедсон. Криво ми е што Роналдо сеуште нема постигнато гол, а ја погоди и пречката.

Браво за португалциве!

LOL веќе е 7-0.
Реален резултат, а има уште некоја минута за да ги донапунат...:)

7-0 :vozbud:
Неверојатно само колку им падна концентрација после 2риот гол на Корејанците

Кога ќе се вратат дома овие Корејциве,сигурни ги чека бесилка...го посрамиле претседателот. :pos:

Ве молам сите да станете и да им оддадете почит на играчите на Северна Кореја со едноминутно молчење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom