Група Х (Шпанија, Швајцарија, Чиле, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно е дека децава од форумов не знаеа кој е Хитцфелд ..... до сега. :tv:

Дел Боске си е навикнат на порази од генералот Отмар Хицфилд. Секоја чест!!!

Поздрав до шпанската фурија од Хицфелт и компанија. Повеќе среќа со Хондурас :pos:

Браво за Швајцарија! Дел Боске надмудрен и тоа од убајна...

Браво за Швајцарците. Им покажаа на самоуверените Шпанци дека нема лабаво.

Да ви е*ам фудбалот што го играте а! Слаба игра на Шпанија, немаат никакво оправдување, ама ова беше капак на цело прво коло! Да ви е*ам репрезентациите кои 90 минути седат пред свој гол, еднаш излегуваат и даваат гол. И на крај да ти е*ам ФИФА, која му дава на Англичанец да суди меч на Шпанија...

Нема веќе да гледаме атрактивен фудбал, маливе репрезентации овде ја гледаат шансата, со 10 играчи у шеснаестик да се бранат. Чим Шпанија неможеше да уништи таков бункер, и другите тешко....
Второ, се игра ли мајкуму на 0 степени целзиусови !?

Сепак мораше и Шпанија повеќе да покаже... страв ми е само да не се деси сценарио Грција 2004? :nesum:

Што зборите глупости, не ми е јасно? како т.е. зашто потфриле е прашањето!

Не гледавте излеа иста утакмица со мене? Швајцарија изигра многу јако! можеби ги изненадија, но Шпанците беа солидни не потрфлија у поглед на квалитет, барем не многу изиграа солидно. Само што немаа решение за одличната игра на Швајцарија, да бидеме реални!

Дердијак ги направи мајмуни Пујол, Касиљас и компанија бе :pos2:

Боби[Мкд];3622407 напиша:
Ама и судииве, ај Милан да играше па 5 минути продолженија да даваа.
Прекинот кога излезе од игра Иниеста беше повеќе од 3 минути, плус рачунај ги измените што ги направија и двете екипи. Таман си е продолжението од 5 мин.

Браво за Швајцарија, навистина ме изненадија.. Знаев дека нема шанса да ги наполнат, ама очекував тесна победа на Шпанија, но Швајцарците изиграа храбро против Европскиот шампион и стварно ни приредија пријатно изненадување :)

Сеа ќе биде и те како интересно на Швајцарија - Чиле и Чиле - Шпанија :)

Eдит: Иначе ова беше до сеа најинтересен натпревар. Шпанците беа исто така добри, но не успеаја да ја пробијат одличната одбрана на Швајцарија.. Се надевам дека и вечерашниот меч ќе биде интересен :)

Што зборите глупости, не ми е јасно? како т.е. зашто потфриле е прашањето!

Не гледавте излеа иста утакмица со мене? Швајцарија изигра многу јако! можеби ги изненадија, но Шпанците беа солидни не потрфлија у поглед на квалитет, барем не многу изиграа солидно. Само што немаа решение за одличната игра на Швајцарија, да бидеме реални!

Да немаш решение за Швајцарија значи дека потфрлиле. Тука мислам пред се не на играчите туку на Дел Боске кој требаше да претпостави вакватактика на Хицфелд и да најде решение. Во секој случај повеќе „матерјал“ во поглед на фудбалски квалитет има на располагање дел Боске а сепак не најде решение за Швајцарците на Отмар.

Де бе де бе Бразил едвај тепа на Северна Кореја кога овие играа бункер, тим со 8 аматери. Го уништија фудбалот едноставно таквите како Мурињо, ќе гледам зонска одбрана ракомет сега.

Copy Шпанија-САД,paste Шпанија-Швајцарија:tv:

Дердијак ги направи мајмуни Пујол, Касиљас и компанија бе :pos2:

Скинхед кај виде дека го направи Касиљас мајмун....и која компанија бе пацер само Пујол и Пиќе извисија

Требаше да игра со брзи крила по страните, а не со Иниеста, и тројца дефанзивци во средина

Јас се надевам фановите на Шпанија разбраа како беше со Бразил вчера.Јесте да топката беше во наш посег речиси цел натпревар,ама дојди па пробиј 7-8, души пред гол.........Ама,сепак Хитцфелд излезе добар стратег( го има во себе малку Мурињо)..Станува се поинтересно и поинтересно Светсково...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom