Статус со Миа

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Што мислите за оваа емисија која се дава секој вторник од 22:00 часот на АБ канал?

Јас прееска ја фатив репризата и баш ми беше интересна, освежувачки концепт и интересно во секој случај беше. :)

Прв пат слушам за неа :toe:. Можеби поради тоа што не гледам АБ канал (не ни знам на која бројка ми е)

Прв пат слушам за неа :toe:. Можеби поради тоа што не гледам АБ канал (не ни знам на која бројка ми е)

Има по двајца гости во емисијата и зборат а во исто време е уклучена на фејсбук и им поставува прашања од коментарите што и ги оставаат на wall.

Башка има топ 5 листа на статуси, линкови и групи. :)

сум ја видел емисијата интересна е и баш е добра

statusQuO со Mia.

Опа па на настивничката...

Сум ја гледал емисијава. Ме имаше мене еднаш и оној ПараноиК како сме искоментирале во некоја група. Интересно е али сепак може подобро...

Мала исправка, секој вторник е емисијата од 22:00:smir:

Инаку да, ја следам уште од почеток.Интересно е, опуштено,нема некои конкретни теми околу кои се дискутира (освен фејсбук ) ама се зависи од изборот на гостите, нормално.

И да, Миа е прекрасна.:pipi:

statusQuO со Mia.

Опа па на настивничката...

Сум ја гледал емисијава. Ме имаше мене еднаш и оној ПараноиК како сме искоментирале во некоја група. Интересно е али сепак може подобро...

А бе секогаш може и подобро, но ми се допаѓа што е освежување во морето едноличност и монотонија и ОГРОМНИ глупости. И водителката е одлична, не е онака тапа и досадна. :) За македонски стандарди одлична е! :)

Мала исправка, секој вторник е емисијата од 22:00:smir:

Инаку да, ја следам уште од почеток.Интересно е, опуштено,нема некои конкретни теми околу кои се дискутира (освен фејсбук ) ама се зависи од изборот на гостите, нормално.

Моја грешка, малце се испобунив со терминиве, ќе се поправам горе, фала на забелешка, добро ме поправи. Јас слушав само за емисијава, никако да ја фатам, денес ја гледав случајно репризата и стварно ми се допадна. Добри гости, интересни прашања, оригинална е во секој случај. :)

И водителката е одлична, не е онака тапа и досадна. :)
Да, прекрасна е. Како девојка, не како водителка.
Гостите и` одговараат на прашањата, нејзе не ја интересира тоа што ќе и` одговорат, дури не ни ги слуша, и во меѓувреме си го прегледува ѕидот на фејсбук. Нема услови за никаква дискусија, додека прашањата ги поставува механички.
И според мене, тоа ни најмалку не ја прави одлична водителка.

Баш ке гледам утре , а иначе кој е профилот на фејс на кој и пишуваат ?

Да, прекрасна е. Како девојка, не како водителка.
Гостите и` одговараат на прашањата, нејзе не ја интересира тоа што ќе и` одговорат, дури не ни ги слуша, и во меѓувреме си го прегледува ѕидот на фејсбук. Нема услови за никаква дискусија, додека прашањата ги поставува механички.
И според мене, тоа ни најмалку не ја прави одлична водителка.
Гледам цитирана сум за болдираното па да потенцирам.Кога пишав прекрасна алудирав на изглед пред се‘. Како водителка треба уште да се надоградува ама ајде уште и е тазе емисијата. А има напредок барем у тој поглед пошто ако ја гледаше од почеток ваљда ќе забележеше некоја разлика од тогаш и сега.
И како што пишав погоре емисијата и нема некоја цел затоа и нема некаква си дискусија околу одредени теми.
Фејсбук, топ 5 групи, статуси, линкови , ивенти и тоа е тоа.
Баш ке гледам утре , а иначе кој е профилот на фејс на кој и пишуваат ?
СТАТУС со Миа :smir:

Статус со Миа не е веќе на АБ Канал
Емисијата Статус со Миа која се емитуваше на АБ Канал повеќе нема да се етмиува. Оваа емисија која за кратко време стана многу популарна според најавите на профилот на Фејсбук нема да се емитува од причина што Миа се конфронтирала со уредничката на Забавната редакција на телевизијата Мелита Ракичевиќ околу гостувањето на Дамјан Дренковски.

Како што е објавено на профилот, уредничката Мелита сметала дека Дамјан е премногу застапен на АБ Канал и ставила вето на неговото гостување што било и причина да дојде до прекин на соработката.

На Фејсбук се појавил и нов профил на емисијата Статус кој според Миа е лажен и најверојатно го направила самата уредничка Мелита.

Миа на својот профил потенцира и тоа дека емисијата ја заштитила како интелетуална сопственост, па доколку АБ Канал ја организира со нова водителка најверојатно ќе мора да се видат и на суд.

Емисијата Статус за кратко време стана препознатлива по својата интерактивност, бидејќи додека емисиајта се емитуваше во живо преку Фејсбук фановите ги прашуваа гостите и конверзираа со нив.
mia.jpg

Да бе, јас прочитав на профилот на Статус со Миа, имаше и препукувања, таму. Се надевам дека нема да згасне, навистина беше интересна емисијата.

Еве ви линк до профилот...

http://www.facebook.com/?sk=messages#!/profile.php?id=100000832273781&ref=ts

Кога Мелита расипува бракови, па за една емисија тоа како диета за неа. Инаку еднаш ја гледав емисијата, и мислам дека од стварно фалат добри емисии во МКД, и тоа повеќе едукативни. За тоа си гледам Animal Planet, зошто мајмуните се најинтересни и просто се чудиш колку се интелегентни во нивното однесување. Ова јаките емисиите се нешто без врска муабет, а демек нешто многу јако се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom