Даниел Јовановски- влезе во Гинисовата книга,издржа 30 секунди во сад полн со пајаци

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Даниел Јованоски издржа 30 секунди во сад полн со пајаци
30 секунди во сад полн со пајаци. Македонецот Даниел Јовановски од Блатец влезе во Гинис. Се пријавил во италијанска емисија за да докаже дека неговото име може за само половина минута да се најде во Гинисовата книга на рекорди. Инспириран од тоа што го гледал на телевизија, бил сигурен дека може да го стори истото.

Решив да се обидам откако го видов рекордот на човекот од Австралија. Видов како се прави тоа и решив да се пријавам на таа емисија.
Не се плашевте? Не, немам страв. Прв пат учествувате на вакво нешто? Да прв пат. Чувството е многу интересно. Јас сум првиот Македонец кој за такво нешто влегол во Гинис. Беше интересно бидејќи додека пајаците ме лазат, осеќав како ме гребат. Еден се обиде да ме касне, но веднаш му кажав на човекот кој е задолжен за таа работа и тој веднаш го трна пајакот-изјави Даниел Јовановски

25 годишниот Јовановски веќе 10 години живее во Италија и студира информатика. За постигнатиот рекорд добил медал, признание и парична награда од околу 1000 евра. Рекордот пред него го поставил човек од Австралија кој издржал 30 секунди со 153 тарантули.
Извор

Интересно беше што за цело време во позадината на екраните во студиото одеше Daniel Jovanovski- Macedonia

Честитики за Даниел! И на ваков начин направи убава промоција на Македонија!

Нека ме затворат во фрижидер со пиво (100 лирти нека има, а по можност повеќе) да видите за саат време што правам јас..

Како и да е, честитки за Даниел.

Нека ме затворат во фрижидер со пиво (100 лирти нека има, а по можност повеќе) да видите за саат време што правам јас..

Како и да е, честитки за Даниел.

Ќе пробаш да издржиш да не се смрзнеш или...или на пивото нема да му дадеш да се смрзне? :) :smir:

Ќе пробаш да издржиш да не се смрзнеш или...или на пивото нема да му дадеш да се смрзне? :) :smir:

Ќе се обидам да не се смрзнам... но со задња намера!
Ќе ги заебам! (мухухухухуухахахахахахаааа!)

Инаку пајаците кои беа пуштени врз телото на Даниел беа од видот тарантули. Интересно беше што целиот процес на припрема за подготовка на рекордот и по тие 30 секунди траеше 10 минути. Така што Даниел со тарантулите беше скоро 10 минути.

Ќе се обидам да не се смрзнам... но со задња намера!
Ќе ги заебам! (мухухухухуухахахахахахаааа!)

Пропушташ еден факт. Пајаците не те тераат на мочање.

Ако е јунак зошто побегнал во Италија да живее :tv:

Не реков да има пајаци во фриждерот...
Може само ако се пржени за мезе како кикиритки.

Missing the point, dude :)

Попрво би влегол пола минута кај пајаци, одколку еден саат во фрижидер со сто пива. Пошо, а веруем и ти си таков, сме лакоми газој, и ќе испиеме три-четири пива, и ќе ни се примоча, и нема да можиме да издржиме :)

Браво бре човеков шо направил ејј, мене со комарец во близина ме фаќа паника камоли со тарантули+и да ме лазат:ija:
Како што тргнало ова со рекордите не е далеку денот кога ќе слушнеме најдолк магарешки пенис во приман и задржан во задник:vozbud:

Попрво би влегол пола минута кај пајаци, одколку еден саат во фрижидер со сто пива. Пошо, а веруем и ти си таков, сме лакоми газој, и ќе испиеме три-четири пива, и ќе ни се примоча, и нема да можиме да издржиме :)

Кире, а бе колај работа, пиеш флаша пиво, мочаш во празното шише :) :)

Браво за Дањел.

Ако е јунак зошто побегнал во Италија да живее :tv:

Во ни еден момен човекот не заборави да покаже дека ја претставува Македонија. Беше претставен како Даниел Јовановски од Македонија, а и на екранот беше напишано Даниел Јовановски- (македонското знаме), а и погоре нагласив дека во студиото каде што се изведуваше рекордот на сите монитори додека траеше поставувањето на рекордот нон стоп пишуваше Даниел Јовановски- Македонија. Така што твојот коментар, зошто побегнал во Италија е во погрешна тема. Од почетокот до крајот Даниел излезе и ги бранеше боите на Македонија и како таков ќе биде запишан во Гинисовата книга на рекорди.

Дополнително: Можеби, токму одењето во Италија му помогна да направи таков потфат!

Не бе убаво те сватив.
Јас се понудувам за во фрижидерот, и не сакам да бирам меѓу фрижидерот и пајаците. Јас сум за во фриџот, не ме викаа во средно за џабе пингвин.

Абе три четири... малку е.
Во тие месарските фрижиери да не затворат така едно 3 - 4 души и да ни стават телевизор и да ни дадат и кикиритки (и да може да се пуши цигари) ќе изджиме ли 90 минути утакмица?

П.С. јас ќе се молам да е нерешено и да има продулжеток и пенали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom