- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.921
- Поени од реакции
- 73.321
Ви го уаписле Тица, истепал џандар
Прва утакмица па одма ја наместивте у пм
Пола екипа од лани ни ја земавте бе, и после сте биле подобри лани од нас, како не :icon_mrgr
Како што ми изгледа работава, Лисиче е во топ 5 екипи во втората лига, и сигурно дека ќе се најде на едно од местата кои водат во баражот и истиот меч ќе го продаде за добра пара. Штета за навивачите од Г.Лисиче....
Се знае брат како идат тие работи...Кој ги има у огромен број на секоја утакмица. Изгорени за фудбал се Лисичани али ете.. тоа е тоа.. ќе почекаме бе брат, само што почна сезонава ќе видиме како ќе се одвиваат работите до крај.
Не пишува ништо за дешавкава во денешен спортЦрвен за Цобе а ???
Не ми се верува дека сте изгубиле! Ај кажи малку повеќе за случувањата на трибините, пошто не супеав да најдам Мак Спорт никаде во околинава... Сите изнакупиле матер им ебам...
Го исклучија у 10та минута, наводно играл со рака надвор од 16 а немаше врска.Црвен за Цобе а ???
Не ми се верува дека сте изгубиле! Ај кажи малку повеќе за случувањата на трибините, пошто не супеав да најдам Мак Спорт никаде во околинава... Сите изнакупиле матер им ебам...
http://sport.com.mk/WBStorage/Files/2308-07.pdfНе пишува ништо за дешавкава во денешен спорт
Изгледа Охриѓаниве ќе се борат за прва лига, па почнале со судиите да си го имаат :icon_mrgrГо исклучија у 10та минута, наводно играл со рака надвор од 16 а немаше врска.
После ни поништија 3 гола до крај, и на крај кога излегоа судиите , Лисичаниве ги пречекаа на фин и поштен начин. .. Нокаут фаза у 1ва рунда :pos2: