Ви го уаписле Тица, истепал џандар 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прва утакмица па одма ја наместивте у пм
Пола екипа од лани ни ја земавте бе, и после сте биле подобри лани од нас, како не :icon_mrgr
Како што ми изгледа работава, Лисиче е во топ 5 екипи во втората лига, и сигурно дека ќе се најде на едно од местата кои водат во баражот и истиот меч ќе го продаде за добра пара. Штета за навивачите од Г.Лисиче....
Кој ги има у огромен број на секоја утакмица. Изгорени за фудбал се Лисичани али ете.. тоа е тоа.. ќе почекаме бе брат, само што почна сезонава ќе видиме како ќе се одвиваат работите до крај.
Црвен за Цобе а ???
Не ми се верува дека сте изгубиле! Ај кажи малку повеќе за случувањата на трибините, пошто не супеав да најдам Мак Спорт никаде во околинава... Сите изнакупиле матер им ебам...
Црвен за Цобе а ???
Не ми се верува дека сте изгубиле! Ај кажи малку повеќе за случувањата на трибините, пошто не супеав да најдам Мак Спорт никаде во околинава... Сите изнакупиле матер им ебам...
Не пишува ништо за дешавкава во денешен спорт![]()
Го исклучија у 10та минута, наводно играл со рака надвор од 16 а немаше врска.
После ни поништија 3 гола до крај, и на крај кога излегоа судиите , Лисичаниве ги пречекаа на фин и поштен начин... Нокаут фаза у 1ва рунда :pos2: