Посвета позади слика за табло...

• Креатор на темата Креатор на темата Cacusot
  • Време на започнување Време на започнување

Cacusot

Don't call me Seherzad :@
Член од
21 март 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
:uvo: Help help help! Eve ne slikaa za Tablo ni podelia sliki i sea sliki se delat... haha se baraat posveti na slikitee ... Amaaa na nekoj kako mene neodlucen i sto neznae sto saka mu treba pomos... Sto da napisammm :toe:

посвета позади сликата бараш?
кој бара посвета? на тој шо му ја даваш сликата ако сака посвета ќе си пишеш...
за тој и тој мојот тоа и тоа од тој и тој

Пиши им на сите девојчиња:

Те сакав сите овие 4 години али не успеав да ти признаам. Ама сега е крај па...Те сакам.

Ama ja sum devojcee :pos2:

Љољ! Е друже ако не знаеш тоа да си го напишеш, најдобро е ништо да не напишеш, раздели ги празни слики :toe: 4 години си делел со некој, а неможеш една реченица да му составиш. Занимливо :)

Aaaa девојче си...Епа на сите пишувај им "за најубавиот/најдобриот тој и тој" :pos:

Ти ова сериозно? :jaj:
:pos::pos::pos:

Добро бе кај отиде креативноста? :nesvest: Па не можеш еден стандард текст да пишуваш за сите. Сигурно секој на кому му даваш некоја слика ти оставил по некој впечаток па тоа се пишува, уклучите малце тоа сензорите, мозочните клетки. Крај краева потпиши се само:toe:

Epaa daaa 4 god delev so nekojj.. ali vo moj klas nikoj so nikoj ne moze dovolno da se zapoznaee malku bea tie 4 godini.... evee najmn ja otvoriv ovaa tema zs simpatija t.e. muvac mi bara slika saka posveta nz so da napisam a za drugite mnogu ne se sekiramm :D

Epaa daaa 4 god delev so nekojj.. ali vo moj klas nikoj so nikoj ne moze dovolno da se zapoznaee malku bea tie 4 godini.... evee najmn ja otvoriv ovaa tema zs simpatija t.e. muvac mi bara slika saka posveta nz so da napisam a za drugite mnogu ne se sekiramm :D

Ти сериозно 18 имаш? :)
Еве ти нешто на помош :nesum:
http://www.1-love-quotes.com/

Epaa daaa 4 god delev so nekojj.. ali vo moj klas nikoj so nikoj ne moze dovolno da se zapoznaee malku bea tie 4 godini.... evee najmn ja otvoriv ovaa tema zs simpatija t.e. muvac mi bara slika saka posveta nz so da napisam aza drugite mnogu ne se sekiramm :D

Пиши му, убоо ми беше со тебе кога се криевме у веце и се мувавме. Ќе ми недостига тоа мња..

Се надевам дека ти помогнав :icon_lol:

чим си женско пиши вака:

Онур кога ќе ме заборавиш, сликава нека те потсеќа на мене. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom