Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Требаше да го свири пеналот ама изгледа му се нажали за Блекбурн на судијава :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Абе овие Спорт Клуб даваат Стоук-Шити, да им се ***************************** у се. Додека стрим да најдам помина полувремето. Конечно сме ефикасни од самиот старт, а јас БАШ СЕГА не можам да гледам...иначе браво за Руни и Берба.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Абе овие Спорт Клуб даваат Стоук-Шити, да им се ***************************** у се. Додека стрим да најдам помина полувремето. Конечно сме ефикасни од самиот старт, а јас БАШ СЕГА не можам да гледам...иначе браво за Руни и Берба.
И јас брат сум исти случај многу ми е криво, таман јас не гледам едно полувреме абе се истурија, а како шо читам тука и убава игра паднала. Ахххххх.....Спорт Клуб да ви ебам се да ви ебам, не можевте Јунајтед да ја давате на СК +, а Сити на СК4 ебави глупите! Али битно Јунаајтед гази :) Ќе пробам сега второво да го гледам, ама со 200 мб до крајот на лимитот тешко..... :(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.108
Хух, морам да признам оти сум повеќе од задоволен од играта во првиот дел.. Добра игра од сите, а најмногу ми се допадна соработката меѓу Руни и Бербатов.. Се враќаат во форма и двајцата!! Баш кога најмногу треба...

Едит: ХЕТ-ТРИК!!!

Пак едит: ПЕТАРДА!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Хахахахаа :vozbud: го фатив 4-ов гол! Ете го Бербата.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
http://www.sportztv.net/ Не несме ние толку лоши :) Па мораме да им дадеме малце желба за надигрување со нас на челзи Арсенал ШИТИ Ливерпул.:zlo: Ако го земеме и бејл ке нема да можат да не победат наредниве 3 години:icon_lol: Ке бидеме ко Лион во времето на ЖУНИЊО :icon_bigg

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Слабо нешто а? Кај им е крајот на Блекбурн, не знам уште колку ќе примаат. А Ферги ништо не им направил само им дал совет дека треба да ја подобрат гол разликата:pos2:

Ферги беше у право кога рече дека Бербатов е навикнат да игра во партнерство со Руни, а не со овие децата. Се врати стариот тандем и повторно ќе газиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom