Горан Пандев Бугар според австралиската FOXTEL

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne, my dear lady .. neli znaeh -kolkoto povozrasten tolkova poveke jiteiski opit :-)
ne sum az vinoven sto ima pisma i dokumenti vo arhivite ,deka taka sami sa pisali.
I Misirkov vo dnevnikot se e podpisal -makednski bulgarin!!!
Ne sum mu oprel pistolet vo cheloto da go stori:smir:
од кој град во Србија си?

Uste edno prasanje?

Jas kako sto znam sekogas so ev-ov ovie se bugarski preziminja mozebi gresam, no edno ne mi e jasno, zosto Goran Pandev ne se preziva Goran Pandevski..???????

можеби е време да си го надоградиш знаењето
Припадноста на синот кон татка си ...како и сопственоста на нештата кон некого ,е забележана и во античките времиња ,преку членот 3.л.е.- ов
еве пример за најголемиот наш император македонски

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ = Александров.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=47641

може ќе те заинтересира

Delchev ne se izjasnjaval za tatarin ,a za bulgarin

Еве на ваквите со вакво тврдење ги нарекувам татари.

Значи има болни луѓе и ОК луѓе.

Гоце не е за во темата но тој никогаш (во приватниот живот) не се истакнал како бугарин, барем јас добро знам не читам фалсификат документи туку сведоштва од луѓе кој го познавале (биле дел од неговата фамилија) кој се сега не се живи (но имало на кого да ги пренесат сведоштвата).

Истото е и за Пандев.

Џабе каков и да се прави, едно е да читам на Шутка ТВ друго е кога го познаваш лично него или си знаеш кој е и како се чуствува.

Вашите обиди се патетични и ништо нема да променат.

од кој град во Србија си?

Ot srbskiot grad Wien:vozbud::vozbud:
verno e pulno so srbi tuka-se edno sum vo Belgrad..

Еве на ваквите со вакво тврдење ги нарекувам татари.

Значи има болни луѓе и ОК луѓе.

Гоце не е за во темата но тој никогаш (во приватниот живот) не се истакнал како бугарин, барем јас добро знам не читам фалсификат документи туку сведоштва од луѓе кој го познавале (биле дел од неговата фамилија) кој се сега не се живи (но имало на кого да ги пренесат сведоштвата).

Истото е и за Пандев.

Џабе каков и да се прави, едно е да читам на Шутка ТВ друго е кога го познаваш лично него или си знаеш кој е и како се чуствува.

Вашите обиди се патетични и ништо нема да променат.
Moje da me narichash i hunza ako sakash,na mene mi e se edno kavo mislish tochno ti..
ne ti mi davash platata i samochuvstvieto:smir:

Moje da me narichash i hunza ako sakash,na mene mi e se edno kavo mislish tochno ti..
ne ti mi davash platata i samochuvstvieto:smir:

Абе никој не те нарекол така...

Сега ти ако се пронајде тоа е друго... :smir:

Ot srbskiot grad Wien:vozbud::vozbud:
verno e pulno so srbi tuka-se edno sum vo Belgrad..

случајно побарав низ една архива и пронајдов како си потпишан,како бугарскисрбин,сигурно никој не ти стави пиштол на глава за да се потпишеш така...процени самиот колку си глуп,џабе ти се 39 години:tapp:

Абе никој не те нарекол така...

Сега ти ако се пронајде тоа е друго... :smir:
Opazil me Bog.. ne stoto imam neshto protiv hunskite plemena i anti4nite makedonzi,ama 60% ot kruvta mi e germanska i v komplekt s bulgarskata se poluchava neshto fashisti4ko ,neli??:pipi:

случајно побарав низ една архива и пронајдов како си потпишан,како бугарскисрбин,сигурно никој не ти стави пиштол на глава за да се потпишеш така...процени самиот колку си глуп,џабе ти се 39 години:tapp:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
momko ,ti vo red li si????
chuvstvo za humor i ironia imash li?
na kolko si godini?
kade go izmisli ova ,, bulgarski surbin,,??
da te ulesnim- bulgarski bulgarin sum

Opazil me Bog.. ne stoto imam neshto protiv hunskite plemena i anti4nite makedonzi,ama 60% ot kruvta mi e germanska i v komplekt s bulgarskata se poluchava neshto fashisti4ko ,neli??:pipi:

Аууу па ти си бил од тие ариевците...

И јас немам ништо против нив само наместо во Индија требало да ја бараат нивната ариевска татковина во бугарија...

Или.. шознам... кога ќе го видам Азис таман од Пенџап руутс...

Ај ај, у темава Се има само не фудбал и остало. Простор за дискусија наменета за Спорт нема, ставивте линкови за мејл, имате и група на фејс, таму терајте, не гледам никаква причина зашто би егзистирала темава, тек не по доаѓањево на мравојадиве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom