Хулигани убија полицаец кој сакал да спречи тепачка

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме терај сега да барам слики и клипови да видиш шо кучињата му имаат праено на навивачите РАЗБРА? да видиш како ги тепаат без милост, да видиш како маваат, и да осетиш на свој грб, ќе размислуваш како мене. :smir:

Едно 95 посто од котекот што го јадат навивачите е заслужено........ многу малку сум чул за котек на мирен навивач.....

Кога некој џандар ке убие навивач никому ништо, а кога навивач ке убие џандар тогаш се прогласува вонредна состојба во државата:tapp:

Ете мој чоек. :pos:

Едно 95 посто од котекот што го јадат навивачите е заслужено........ многу малку сум чул за котек на мирен навивач.....

Хаха незнам за то, мислам грешиш. А овај полицаецот и тој си го заслужил, шо мајка бара да спречува договорена тепачка меѓу ХУЛИГАНИ? Ако тој мислел дека ќе ги спречи и дека лесно ќе помини, значи стварно бил БУДАЛА, оденесен.

Греота полицаецот :nesum:
Гледам многу јаки се прајте на форум а коа ќе дојдат ЕБР (желките) на стадион сите ко пич*и бегаат од нив минимум 3 метра :smir:

Хаха незнам за то, мислам грешиш. А овај полицаецот и тој си го заслужил, шо мајка бара да спречува договорена тепачка меѓу ХУЛИГАНИ? Ако тој мислел дека ќе ги спречи и дека лесно ќе помини, значи стварно бил БУДАЛА, оденесен.

ццццццц ти со сите изгледа..... или не си во овој свет или не си излегол од дома.... Кога има тепачка кој треба да биде таму да стави ред и мир? Чкембарите???

Нарушување на ред и мир ?

РАБОТА му е ?

Нема шанси за тој горе :pos2::pos2::pos2::pos2:

ццццццц ти со сите изгледа..... или не си во овој свет или не си излегол од дома.... Кога има тепачка кој треба да биде таму да стави ред и мир? Чкембарите???

Нема шанси за тој горе :pos2::pos2::pos2::pos2:

За болдот: Сигурно не треба да има само 1 џандар.....тој сам тешко дека ке спречи тепачка меѓу 100 и кусур хулигани

Еве кратка вест...

Аргентински полицајац који је учествовао у спречавања сукоба између група фудбалских хулигана умро је од последица рањавања у главу.

Полицајац Серхио Родригес рањен је у среду на железничкој станици уочи меча између Естудијантеса и Аргентина јуниорса. Умро је пошто је пребачен у болницу.

Полиција је ухапсила 42 особа током ових инцидената.

абе добро то му е работа, ама знајш шо се ХУЛИГАНИ? Одиш да ги спречиш? Епа си копаш гроб.
Ако ја завртел главата и си заминел шо ќе се случеше? Ќе го отепаја? НЕ, ќе си продолжеше да живеј а не ко сега да биди 2 метри под земја.Можи се мислеше Чак Норис ха бееее се гледа колку се плитки во глајте....
Требаше одма да ја викни цела станица, а не да глуми супермен.

бај да веј. тешка нека му е црната земја. :icon_cool

СМРТ ЗА СИТЕ КУЧИЊА :tv:

hooligans hooligans hooligans!!! :pos:
Греота полицаецот :nesum:
Гледам многу јаки се прајте на форум а коа ќе дојдат ЕБР (желките) на стадион сите ко пич*и бегаат од нив минимум 3 метра :smir:

Ќе видиш на 14ти, стапивме во договор со Комити, ќе видиш како ќе ги згмечиме. :baeh:

Ќе видиш на 14ти, стапивме во договор со Комити, ќе видиш како ќе ги згмечиме. :baeh:

Едвај чекам да видам дали кќе ги згмечите :vozbud: Не со комити ако сакате склучете договор со господ ништо не им можете :smir:

Значи како била целата работа...

Гостинските навивачи се симнале од воз и тргнале кортео накај стадионот на домакините.Не знаеле дека ке бидат нападнати од домашните навивачи,кој биле во голема бројка,а на тоа место се нашол тој џандарот,кој како што читам низ форуми,работел на железничката станица.Гостите се бранеле,џандарот се вклучил да спречи тепачка,но требало да претпостави дека немал шанса да спречи тепачка мегу крвни непријатели...и го кикнале,то је то...:toe:

абе добро то му е работа, ама знајш шо се ХУЛИГАНИ? Одиш да ги спречиш? Епа си копаш гроб.
Ако ја завртел главата и си заминел шо ќе се случеше? Ќе го отепаја? НЕ, ќе си продолжеше да живеј а не ко сега да биди 2 метри под земја.Можи се мислеше Чак Норис ха бееее се гледа колку се плитки во глајте....
Требаше одма да ја викни цела станица, а не да глуми супермен.

бај да веј. тешка нека му е црната земја. :icon_cool

СМРТ ЗА СИТЕ КУЧИЊА :tv:

hooligans hooligans hooligans!!! :pos:

Тешко на сите навивачи и полицајци кога има луѓе кои размислуваат како тебе.....

И јас сум навивач, и јас сум јадел пендраци од полицајци, и кучето сигурно заслужило, али дефинитивно не посакувам ничија смрт. Иначе и навивачите некојпат заслужуват ќотек, али и полицајците знаат да испровоцират намерно за да тепат. Така да би рекол криви се и двете страни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom