Urban Festival Part 2 @Metropolis arena - 17.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Не идеш??? А Ananda Shake бе?

На Ананда како и да е немаше да останувам, имам обврски наредниот ден, али мислев дека на Марчело ќе идам. Сепак и него ќе го пропуштам. Како и да е, добар провод на сите што ќе идат. :)

Земав карта денес, идам и ја.Само на Ананда, на Марчело дали една песна му знам :)

Абе луѓе утре е прогласен ден на жалост :( Да не ни ги поремети ова плановите?

бог да чува.. каква врска имаме ние со претседателот на полска... да речеш во наша држава загина ајде , али вака :toe:

Поради смртта на полскиот претседател Лех Качински

Е све, све ама ова ... ццц.
Мислам ок, добар човек беше, и не поддржуваше и све тоа, ама ден на жалост 5 дена после трагедијата ... не ми е јасно.

Ма каков ден на жалост. Треба да настапуваат луѓе од Израел и Србија и плус публика од 4000 луѓе и сеа да се откажува тоа??? Ма дај молим те човече... Боље нека го прогласат утре за неработен ден. Пошто нели треба да се одработува за ден на дрвото :tapp:

Ма каков ден на жалост. Треба да настапуваат луѓе од Израел и Србија и плус публика од 4000 луѓе и сеа да се откажува тоа??? Ма дај молим те човече... Боље нека го прогласат утре за неработен ден. Пошто нели треба да се одработува за ден на дрвото :tapp:

Ајдеее ... нас ни рекоа дека денот на дрвото е неучебен работен ден и дека нема да се одработува. :)

Ова со ден на жалост не да не треба да биде ама ај.
Иначе убав провод на сите, да заглавите што повеќе.:toe::smir:

Поради смртта на полскиот претседател Лех Качински

Па ако е ден на жалост значи би требало да почне од сега 00 часот па до утре до 00 часот, така да Ананда ќе ломи после 1. :)

P.S. Стварно бе шо иаме ние везе со Полска па ден на жалости и такви ствари, ае за секој висок дипломат на секоја странска држава ако загине да праиме ден на жалост. :)

Ок, шо напраиле ден на жалост напраиле. Не се мешам тука.

Али добра е математиката на Водка за Ананда, ама за Марчело шо праиме? :)

edit: Од најсигурни извори се фура по старо. Нема никакви поместувања, одложувања ли што знам. Се гледаме вечер. :helou:

Eve vi NAJSIGUREN IZVOR:

Zabavata prodolzuva kako sto e planirano, ke gi slushate i Ananda Shake i Marchelo kako sto e najaveno. Nema odlozuvanja, pomestuvanja i slicno. Relax people :D

Pozdrav i se gledame vecerva na diveenje :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom