Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Џеко во комбинација е за вечерва или можеби има нешто повреда или суспензија???

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Боби[Мкд];3821498 напиша:
Озбилно ли? не заебавај...
Абе ти со сила се праиш?
Ти кажаа погоре па види си.

Па уште негативна репутација ми дал :pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Абе ти со сила се праиш?
Ти кажаа погоре па види си.

Па уште негативна репутација ми дал :pos2:
Па ќе ти дам ко си ретардиран и тврдиш дека ќе има појше Турци а натпреварот е навечер...ај баш да видиш дека нема да има на стадион појше од 7,8.000 Турци.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Боби[Мкд];3821546 напиша:
Па ќе ти дам ко си ретардиран и тврдиш дека ќе има појше Турци а натпреварот е навечер...ај баш да видиш дека нема да има на стадион појше од 7,8.000 Турци.
Brat treba malu da procepkas niz netov i da procitas deka na TFF i se daeni 12-13000 karti. I plus Berlin e grad kaj sto ima najvise Turci vo cela Germanija, a znaemo kakvi fanatici se Turcite za fudbal i sigurno soodnosot ce bide 60-40 vo odnos na Turci.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Моментално Ерменија - Словачка 1 : 1. Изгледа можеби и ние ги сфтаивме премногу лесни Ерменците па затоа и игравме така а и можда и премногу бевме уверни во победа.

M

Mario Gómez

Гостин
Brat treba malu da procepkas niz netov i da procitas deka na TFF i se daeni 12-13000 karti. I plus Berlin e grad kaj sto ima najvise Turci vo cela Germanija, a znaemo kakvi fanatici se Turcite za fudbal i sigurno soodnosot ce bide 60-40 vo odnos na Turci.
Абе Германија не е Македонија па во Тетово кога играше Македонија појше албанци имаше, DBF е најјака федерација во светот и нема шанси таква брука да си дозволи. Прво во Берлин да живеат 200-300.000 Турци но има 4 милиони Германци од кои голем дел ќе сакаат да го гледаат натпреварот. Значи нема теорија да има повеќе од 10.000 Турци, оти и Германците се фанатици за фудбал, да не беа немаше во втора лига да има 25.000 гледаност.

Сега знаат и тие кој бељаџии се Турците, ако се сеќава некој лани кога играа Фенер и Бешикташ во Менхенгладбах пријателска го испокршија цел град навивачите нивни, па сега ќе се активира и полиција и војска но немири нема да има.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.991
Ermenija pak e vo vodtsvo, 2:1... I spored statistikava izglea deka Ermencite se cel natprevar dominantni, daleku poveke sansi i udari kon gol imaat nego Slovacka.. So ke praime nie kaj niv na gosti ja neznam lol

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ermenija pak e vo vodtsvo, 2:1... I spored statistikava izglea deka Ermencite se cel natprevar dominantni, daleku poveke sansi i udari kon gol imaat nego Slovacka.. So ke praime nie kaj niv na gosti ja neznam lol
Ќе изгубиме. :)
Иначе Германија - Турција ќе биде колење.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Armenia 3 - 1 Slovakia па и не се толку слаби Ерменците :toe: почна Македонија...Ајде победа ни треба!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Добро бе толку Србија не може еден гол да и дај на Естонија, а 1-1 ја имам :(

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Леле измешана групава наша се чудни резултати.....
Русија губи дома од Словачка, Ерменија ја добива Словачка......
Ние нерешено со Ерменија а ја тепаме Русија :P

Kajgana Shop

На врв Bottom