Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.605
- Поени од реакции
- 22.610
Џеко во комбинација е за вечерва или можеби има нешто повреда или суспензија???
Абе ти со сила се праиш?Боби[Мкд];3821498 напиша:Озбилно ли? не заебавај...
Па ќе ти дам ко си ретардиран и тврдиш дека ќе има појше Турци а натпреварот е навечер...ај баш да видиш дека нема да има на стадион појше од 7,8.000 Турци.Абе ти со сила се праиш?
Ти кажаа погоре па види си.
Па уште негативна репутација ми дал :pos2:
Brat treba malu da procepkas niz netov i da procitas deka na TFF i se daeni 12-13000 karti. I plus Berlin e grad kaj sto ima najvise Turci vo cela Germanija, a znaemo kakvi fanatici se Turcite za fudbal i sigurno soodnosot ce bide 60-40 vo odnos na Turci.Боби[Мкд];3821546 напиша:Па ќе ти дам ко си ретардиран и тврдиш дека ќе има појше Турци а натпреварот е навечер...ај баш да видиш дека нема да има на стадион појше од 7,8.000 Турци.
Абе Германија не е Македонија па во Тетово кога играше Македонија појше албанци имаше, DBF е најјака федерација во светот и нема шанси таква брука да си дозволи. Прво во Берлин да живеат 200-300.000 Турци но има 4 милиони Германци од кои голем дел ќе сакаат да го гледаат натпреварот. Значи нема теорија да има повеќе од 10.000 Турци, оти и Германците се фанатици за фудбал, да не беа немаше во втора лига да има 25.000 гледаност.Brat treba malu da procepkas niz netov i da procitas deka na TFF i se daeni 12-13000 karti. I plus Berlin e grad kaj sto ima najvise Turci vo cela Germanija, a znaemo kakvi fanatici se Turcite za fudbal i sigurno soodnosot ce bide 60-40 vo odnos na Turci.
Ќе изгубиме.Ermenija pak e vo vodtsvo, 2:1... I spored statistikava izglea deka Ermencite se cel natprevar dominantni, daleku poveke sansi i udari kon gol imaat nego Slovacka.. So ke praime nie kaj niv na gosti ja neznam lol
Леле измешана групава наша се чудни резултати.....Ирска-Русија 0-2 31 минута !!!!!
Ние нерешено со Ерменија а ја тепаме РусијаЛеле измешана групава наша се чудни резултати.....
Русија губи дома од Словачка, Ерменија ја добива Словачка......