Alex_DarklorD
Der Kaiser
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 298
- Поени од реакции
- 8
да али некако у фудбал поможно е изненадување одколку у кошаркатаСамо не треба многу да се палиме да не испадне како со кошарката. :nesum:
да али некако у фудбал поможно е изненадување одколку у кошаркатаСамо не треба многу да се палиме да не испадне како со кошарката. :nesum:
Дека ќе има повеќе мечеви не сакаат. Инаку за публика одговара да има 12. мечеви место 10. во тие две години квалификации.голема е желбата и кај раководството и кај луѓето нашиве да ги одмерат силите со Грција, по можност и Бугарија...
не се нималку наивни нашиве соседи но победата над нив ќе биде послатка дури и доколку го поразиме Бразил некогаш.
ако не да напраиме една групна балканска пресметка :wink:
1. Хрватска
2. Грција/Србија
3. Бугарија/БИХ
4. Македонија
5. Црна Гора/Албанија
6. /
ќе биде колење во ваква ситуација :tv:
дсамо не ми е јасно зашто несакаат противник од 6-от барабан односно група со 6 екипи... вајда се плашат да не се посрамотат како што знаат тоа добро да го напраат.
Швајцарија е на светско првенство ако не се лажам така да не е ни малку лесна екипа.Хрватска би била прва во овој случај така а евентуално би завржиле 3ти не верувам да бидеме пред Швајц и Хрв.Така да боље поатрактивни да се паднат да има полн стадион.Цел живот чекам еден од Италија и Франција време е да го видам пола ЈувентусАјде да си направам посакувана група и да држам среќа
1.Хрватска
2.Швајцарија
3.Австрија
4.Македонија
5.Лихтенштајн
6.Сан Марино
и шо дека изиграат 2 утакмици поише и тоа со некој тотален аутсајдер?Дека ќе има повеќе мечеви не сакаат. Инаку за публика одговара да има 12. мечеви место 10. во тие две години квалификации.
да се слагам, колку и да се атрактивни за очи сепак редно е да се смени, ако веќе ни се паѓа тим од светска класа нека биде тоа Италија,Франција,Шпанија,Германија,Португалија.. .Само да не ни се паднат исти веќе видени:Англија,Хрватска,Холандија,Шпанија.А ги посакувам:Грција,Италија/Франција,Потругалија,Шкотска од појакиве
абе и Египет не е на СП но лапнаа Африкански куп... али ако веќе бираме ја би одел поише со Русија него ли Хрватите...Швајцарија е на светско првенство ако не се лажам така да не е ни малку лесна екипа.Хрватска би била прва во овој случај така а евентуално би завржиле 3ти не верувам да бидеме пред Швајц и Хрв.Така да боље поатрактивни да се паднат да има полн стадион.Цел живот чекам еден од Италија и Франција време е да го видам пола Јувентус
Абе сигурно нмема одма да почнат со ждребот ќе има сигурно други ствари како што беше за светското се накурчив дур почнеи шо дека изиграат 2 утакмици поише и тоа со некој тотален аутсајдер?
може само да им помогне, значи стравуваат сепак али за среќа они нема да ја прават ждрепката па така да се е можно.
да се слагам, колку и да се атрактивни за очи сепак редно е да се смени, ако веќе ни се паѓа тим од светска класа нека биде тоа Италија,Франција,Шпанија,Германија,Португалија.. .
абе и Египет не е на СП но лапнаа Африкански куп... али ако веќе бираме ја би одел поише со Русија него ли Хрватите...
ме курчи само тоа што многу рано е.. 12 саат кој ќе стануе
ама пак е рано, не е работата за тоа дали ќе има гала отварање и слични церемонии, супер нека има јас сум за... туку 12 или 12-30 не прави разлика, треба поручек негде, 16,17... 18 најидеално ко за ЛШАбе сигурно нмема одма да почнат со ждребот ќе има сигурно други ствари како што беше за светското се накурчив дур почне
ждребот.Ова ќе биде накај 12:30 негде таман едно кафе и ќе ја чекам Италија/Франција/Португалија/Грција:tv:
незнам тоа али лугето по европа си стануваат рано така да исто им се фаќа не се легачи ко нас рачунај дека попладне имаат фудбал домашно првенство па ќе сакаат да гледаат они одат на стадиони за разлика од насама пак е рано, не е работата за тоа дали ќе има гала отварање и слични церемонии, супер нека има јас сум за... туку 12 или 12-30 не прави разлика, треба поручек негде, 16,17... 18 најидеално ко за ЛШ