Витали Кличко vs Кевин Џонсон

Е тоа е бокс

Е ова ти се вика бокс у.п.м.Не беше фер решена борбата,Витали можеше уште да боксува а и мислам дека во моментот беше подобар на поени.Луис е страшен боксер и Тајсон го скрши.Порано имаше јаки боксери,сега никој неможе да им го скрши к***т на браќава.Со душа чекам нивни меѓусебен дуел.

најтапа меч шо сум глеал до сеа! Џонсон цели 12 рунди пасивен! :uvo:

Sega edvaj go cekam mecot Klicko protiv Hej :vozbud:
Веројатно како Албанец не навиваш за спортисти од словенско потекло, но јас лично сум уверен дека кој било од браќата Кличко ќе го сплеска Хеј, а и ти го знаеш тоа. :) :smir:
Со душа чекам нивни меѓусебен дуел.
До тоа ќе дојде ако им дозволи мајка им, што не верувам дека ќе се случи.
The brothers have recently spoke about the possibility of the biggest fight the heavyweight division in a very long time. According to the two Ukrainian monsters, the decision is down to Mother Klitschko.

Веројатно како Албанец не навиваш за спортисти од словенско потекло, но јас лично сум уверен дека кој било од браќата Кличко ќе го сплеска Хеј, а и ти го знаеш тоа. :) :smir:

Pa da sekogas sum bil protiv...a vreme e klicko da gubi...

Samo kakvo sekavanje e mecot na Luis so Klicko....ama licniot opis mu go izmeni Lusi na Klicko :) :smir:

Pa da sekogas sum bil protiv...a vreme e klicko da gubi...

Samo kakvo sekavanje e mecot na Luis so Klicko....ama licniot opis mu go izmeni Lusi na Klicko :) :smir:
Кличко беше подобар и на поени ќе го победеше само педериве Амерички му ја дадоа победата на Луис.И Луис беше јак,и на Тајсон го има тепано Холифилд ама со браќа Кличко никој никогаш неможе ниту ќе може.Ишала да се согласи мајка им да гледаме најјак двобој во историјата.:tv:

Кличко беше подобар и на поени ќе го победеше само педериве Амерички му ја дадоа победата на Луис.И Луис беше јак,и на Тајсон го има тепано Холифилд ама со браќа Кличко никој никогаш неможе ниту ќе може.Ишала да се согласи мајка им да гледаме најјак двобој во историјата.:tv:

Pa znam deka na poeni bese malce podobar no ednostavno Luis mnogu go tepase...ne mozese da prodolzi so takvi povredi na liceto...kako so noz da go udril!!

Ps: Duel na brakata Klicko nikogas nema da vidime!!

да да дуел на браќата кличко никогаш нема да има иначе другата година витали ке се тепа со хеј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom