Витали Кличко vs Кевин Џонсон

Да излезев јас похрабро ќе боксував од Џонсон овој џабе се форсираше пред мечот дури пак на крајот и избувна:haha::haha::haha: со еден збор ПИЧКА!:toe:

Колку се за овие натпревари кладбите?
Да знае некој какви коефициенти им даваат?

И зашто така го потценивте црнецов бе?:toe:
Во СпортЛајф за Кличко беше 1.05, за нерешена 20, за тапа Џонсон 8. Па сеа ти види дали некој го потценил црното горило :)

Ебате досадниот меч, овој па дебелиот што не му беше јасно незнам?Не удри цел меч, ќе прими една десна па и провоцира, демек ништо не му е :kesa:Се правеше интересен, а у ствари за плачење беше.И Кличко разочара, против таков аматер требаше да го реши мечот многу порано.

Moже да не го гледав прееска Роки Балбоа ќе ми беше барем маааалку поинтересен мечов, вака ми се приспа.
Вајда Роки гледале и коментаториве оти ептен и тие беа разочарани од досадниот меч.

Ем досаден, ем Кличко тапа беше :icon_lol:

Moже да не го гледав прееска Роки Балбоа ќе ми беше барем маааалку поинтересен мечов, вака ми се приспа.
Вајда Роки гледале и коментаториве оти ептен и тие беа разочарани од досадниот меч.

Ем досаден, ем Кличко тапа беше :icon_lol:

побарај Кличко вс ленокс луис на ју туб да осетис бокс :)

Да ти се насерам во тешката категорија без Мајкс Тајсон не постои бокс бе!

Се гушкаат ко педерчиња пу да ти ебам фаците.

Ме фати носталгија мене за бокс идам да гледам нешто на ЈуТјуб од најголемиот!

Да ти се насерам во тешката категорија без Мајкс Тајсон не постои бокс бе!

Се гушкаат ко педерчиња пу да ти ебам фаците.

Ме фати носталгија мене за бокс идам да гледам нешто на ЈуТјуб од најголемиот!

Гледај ленокс луис каде што го тепа :). 10 години имав и во 5 станав да го гледам натрпеварот кој дечак бев....

чим има многу пари у спортот готово нема спорт овие од двај дочекаа да заврши и да си ги земат парите од вил хил:bilokojzbr:

На Џонсон целта му беше да му докаже на Кличко не дека не појак од него туку дека неможе да го нокаутира:haha:

Мечот не беше којзнае што...Овој Џонсон па,па таква пи*ка не сум видел,цело време провоцира а дали 2-3 удара упати кон Витали.Витали како Светски Шампион требаше мислам да го реши мечот максимум до 8 рунда,но овој црнецов издржа до крај,и само бегаше како Хеј против Валуев..Дефанзива до немајкаде..А и многу голем пе*ер испадна кога на крајот се разбесне и се срчка со Витали и со брат му...и овој Владимир Кличко му рече Relax Man..Relax..Циган црн што да правиш...Сепак Кличко на крај ја одбрани титулата Светски Шампион.Честитки до Витали!!!:pehar::pehar::pehar:
D8172FB531FAD246B4498F9E0AB614F7.jpg

чим има многу пари у спортот готово нема спорт овие од двај дочекаа да заврши и да си ги земат парите од вил хил:bilokojzbr:

Да, видов. Ја дадоа жена му на Витали, чим победи она го зема мобилниот и им рече тамо да ја подигнат добивката.

Инаку ништо посебно не беше мечот, ќе се согласам со повеќето. Црњната претерано провоцираше и успеа да го испровоцира на Витали, но овој се држеше и ипак победи, е следната борба ќе е нешто по друго :)

Мислам рекоа сега за еден месец ќе боксува и Владимир со еден(не ми текнува имато)ама боксуваше пред некој месец и тој.Мислам дека ќе биде сличен на овој меч.Освен двајцата браќа да се борат никој не може на ниедниот да го победи.Едвај чекам таков двобој Кличко-Кличко.:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom