Македонија ЃП и Слога Југомагнат исклучени од Првата македонска фудбалска лига!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не го избркавме. И тој си отиде, како што ќе си отидат и овие сега, бидејќи повеќе од 3 месеци не им се плаќаат придонеси.

Не мислев на Комити ако така ме сфати :) Тричко онака ми дојде да го пишам бидејќи е дрво невидено, а Работнички голем ќар направи од тој трансфер...

Да не го спомнувам Васоски, едни викаат дека направил трансфер за 80 000евра, други за 200 000, трети па дека бил 800 000 итн, значи сепак има нешто матно, а Вардар за жал не видел денар или можеби видел но сосема мал дел од парите на тие трансфери... Во нашава мизерна лига со 500 000 евра буџет, три години по ред можеш титула да освојуваш :)

а кој е крив за то???
Тие што се во клубот. Нормално. Нема да бидам ја како некои, за се во нашиот фудбал да ја барам вината кај Хари. Иако и ја сум против негово присуство во фудбалот.

Не мислев на Комити ако така ме сфати :) Тричко онака ми дојде да го пишам бидејќи е дрво невидено, а Работнички голем ќар направи од тој трансфер...

Да не го спомнувам Васоски, едни викаат дека направил трансфер за 80 000евра, други за 200 000, трети па дека бил 800 000 итн, значи сепак има нешто матно, а Вардар за жал не видел денар или можеби видел но сосема мал дел од парите на тие трансфери... Во нашава мизерна лига со 500 000 евра буџет, три години по ред можеш титула да освојуваш :)

има едно минимум 30 играчи кои вардар ги исфрлил или испуштил, а тие подоцна заминуваат во други клубови и прават солидни кариери...

има едно минимум 30 играчи кои вардар ги исфрлил или испуштил, а тие подоцна заминуваат во други клубови и прават солидни кариери...

Нашиве клубови многу лесно ги пуштаат талентираните играчи, едноставно ќе го продадат за 40-50 000 евра, а еве на пример во Србија за таквите млади играчи ќаруваат и по 7-8 милиони...

Вардар никогаш не видел пари од трансфери, тоа е целиот проблем :)

Една шупелка недоделкана како Тричковски направи трансфер од 700-800 000 евра во Звезда, а ние го избркавме од Вардар...

Го имаш одговорот од Гоксо!

Значи доколку си одеа најнормално работите ке земевте нешто!:toe:

Го имаш одговорот од Гоксо!

Значи доколку си одеа најнормално работите ке земевте нешто!:toe:

Тричковски на страна, но кај се парите од другите играчи кои беа продадени од Вардар!? Кај се парите од настапот во квалификациите од ЛШ? Таму беа земени доста пари, а не може некој да ме убеди дека немало пари бидејќи се купувало ваљак... Вардар долги години е во гомна, но тек сега тие гомна испливуваат на површина.

Тричковски на страна, но кај се парите од другите играчи кои беа продадени од Вардар!? Кај се парите од настапот во квалификациите од ЛШ? Таму беа земени доста пари, а не може некој да ме убеди дека немало пари бидејќи се купувало ваљак... Вардар долги години е во гомна, но тек сега тие гомна испливуваат на површина.

Ги зел Газдата, а тој Газда купил други играчи.:toe:
Е сега кој бил тој Газда, тоа е веке друг муабет, не неможе да се бега од фактот, дека Вардар секогаш имал неколку елитни играчи во својот тим!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom