Аца Лукас во ГРАНД - 30.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vac 13
  • Време на започнување Време на започнување
Пее за мака а зема хонорар од 18000 евра од настап хахахахахахаха:pop: bdw има повеќе уметност во една метал , рок , панк песна отколку во целата дискографија на Аца Лукас :)
Не трескај многу...
Ако не цениш нешто не мора да го навредуваш тоа!

или дека не знаеш шо збориш! хаха

пораке из аца лукас:

Odkada si s njim
otisla daleko
svaki otrov mi
klizi ko mleko

...ова е строфа од негова песна, прва шо ја отворив, само колку да ти докажам - искусен музичару! ....да не сакаш панк стихови да ти постирам?!

Не фала..не мислам да читам текстови од Златно Славејче, само што не се баш такви, овие во панкот имаат малце повулгарна содржина...се глеа дека си и ти искусен, затоа си надвор од муабетов...

Не фала..не мислам да читам текстови од Златно Славејче, само што не се баш такви, овие во панкот имаат малце повулгарна содржина...се глеа дека си и ти искусен, затоа си надвор од муабетов...

Текстрови од златно славејче со мацле повулгарна содржина?! :pos2:

(муабетов нигде не иде! можеме вака до бескрај! хаха ... ако тебе не ти се свиѓаат, слушај она шо ти се свиѓа, а еве од мене препорака: аца лукас.хахаха За мене панкот останува боље:smir:)

(муабетов нигде не иде! можеме вака до бескрај! хаха ... ако тебе не ти се свиѓаат, слушај она шо ти се свиѓа, а еве од мене препорака: аца лукас.хахаха За мене панкот останува боље:smir:)

Панкот е срање и е досаден за слушање.
Аца Лукас е исто толку срање, ама добро иде со алкохол и друштво, значи победува, во ситуацијава.
И така.

Панкот е срање и е досаден за слушање.
Аца Лукас е исто толку срање, ама добро иде со алкохол и друштво, значи победува, во ситуацијава.
И така.

Пијаници су меџу нама!!!:smir: Ти го слушаш аца лукас дека на него моеш да се начукаш?! :pos2:

Пијаници су меџу нама!!!:smir: Ти го слушаш аца лукас дека на него моеш да се начукаш?! :pos2:

Не, јас можам да се начукам и на Секс Пистолс и на Сатирикон и на Тиесто. Ама на Аца Лукас можам да се начукам и да сум друштвена.

Не, јас можам да се начукам и на Секс Пистолс и на Сатирикон и на Тиесто. Ама на Аца Лукас можам да се начукам и да сум друштвена.

супер за тебе ... ја можам да не се начукам, да бидам друштвен и супер да си поминам! :)

Е за ова болдираново можам да ти речам браво.. јас мислам дека сите на форумов треба така да се поставуваат према турбо фолк музиката, и према луѓето што ја слушаат истата.. не значи сеа јас слушам пример турбо фолк ти панк.. и ти со цел памет да ме нарекуваш сељак или слично.. во таа ситуација ти испаѓаш сељак не јас.. пошо ти прв почнуваш да провоцираш..

Извонреден текст на А.Антевска од ВЕСТ.

ВИКЕНД РЕПОРТАЖА: ВЕСЕЛАТА ТУРБОФОЛК СТРАНА НА МЕТРОПОЛАТА

Во судниот час, скопјани на бајпас

Ечеше "Кога ќе чукне судниот час, ти ќе бидеш мојот бајпас"

п.с. Самиот факт што го пуштиле Теофиловски да фотографира кажува доволно за тоа дека и меинстрим печатените медиуми му посветуваат внимание на Аца.

Па брат веле клабер Тончи нашиот мил град нема што друго да понуди :toe: порано имаше репортажи од журки ама умреа тие денови,инаку за сите што го пропуштија Аца во Гранд нека не очајуваат,за месец дена повторно во Скопје :cug:
...од сигурни извори :smir:

п.с. Самиот факт што го пуштиле Теофиловски да фотографира кажува доволно за тоа дека и меинстрим печатените медиуми му посветуваат внимание на Аца.
Стварно добра репортажа. Ептен живописно го претставиле концертов... А кој е тој Теофиловски btw?

Стварно добра репортажа. Ептен живописно го претставиле концертов... А кој е тој Теофиловски btw?

Kickass photographer. Ил на нашки еден од најдобрите фотографи во земјава. Гледајќи ги неговите фотки се навлеков на Вест.

Па брат веле клабер Тончи нашиот мил град нема што друго да понуди :toe: порано имаше репортажи од журки ама умреа тие денови,инаку за сите што го пропуштија Аца во Гранд нека не очајуваат,за месец дена повторно во Скопје :cug:
...од сигурни извори :smir:
Пак у гранд или ?

Го прочитав текстот, не се сомневам дека било така како што е опишано од збор до збор. Јас само се надевам дека наскоро ќе дојде пак, за да можам конечно во живо да го гледам. Затоа што само еден е Аца Лукас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom