- Член од
- 9 февруари 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 61
jas samo imam nesto da kazam vecerva bese ludo i nezaboravno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Претерано добро беше,иначе тој Мишко секад ги пее,остани џубре до краја и Игра рок енд рол цела Југославија....Само што се вратив од Лукас.. ииии можам само да кажам едно големо 10+ за него и за бендот... како што слушнав од еден келнер ми вика "има околу 7.500 народ" и околу 19.000 испиени пива... Журката беше топ, вечерта ја почна и ја затвори со песната Бајпас.. имаше неколку миксови на народни песни. Бубњарот Мишко исто така излезе да пее (тешко рокеришЧе).. зезање, све на све, добра комбинација за одличен провод...

so tie na tebe be? kakov dend metal? turbo folk rulzzzzzzzzz

Претерано добро беше,иначе тој Мишко секад ги пее,остани џубре до краја и Игра рок енд рол цела Југославија....
turbofolkeri na vas znam so vi e lek,edna vecer da slusate death metal i ke se opravete
Tи една вечер слушај Аца Лукас, и ќе имаш претстава барем малце, како е да се живее тешко, како се пее и пишува од мерак, срце и од мака..
А со тој твој мочан death metal единствено нешто што ќе добиеш се комплекси против народната музика и тешка главоболка, па после со цел памет ќе доеш на форум и ќе тропаш глупости што ни мало дете не би ги тропало.....

Пее за мака а зема хонорар од 18000 евра од настап хахахахахахаха:pop: bdw има повеќе уметност во една метал , рок , панк песна отколку во целата дискографија на Аца Лукас![]()

.. "Грицкао си клиторис, лепи Марио, доби си сифилис Лепи Марио".. :pop:
![]()
Инаку мислам дека минатата година во Охрид бараше 18000 евра , дали поради туристичката сезона нз.Мир меѓу животните, љубов меѓу луѓето!!!
Темава е концертот на Аца у Гранд. Држете се до тоа.
Благодарам за вниманието.

Само процедурално песнава е од Сатан Панонски и не била никогаш метал.
А на кого не му е цел да спечали повеќе пари?

Мир меѓу животните, љубов меѓу луѓето!!!
Темава е концертот на Аца у Гранд. Држете се до тоа.
Благодарам за вниманието.
А ти уствари читаш еден ред погоре, дека за панк зборам...