Којзнае каква медицина е употребена за негоОд година во година се погласни се познавачите дека ЛеБрон е најдоминантното суштество што се појавило во НБА...
За медицина се сложувам во секој случајКојзнае каква медицина е употребена за него
Времето ке покаже...
и јас имавме голема шанса ама наивно накрај изигравме.Мора коби да се запри некакоВчера многу се разочарав со Јута бидејќи знам дека можевме да направиме многу повеќе. Повредата на Дерон во првата минута според мене беше одлучна за мечот бидејќи го ограниче многу и ги немаше оние негови влезови и вадење на топката на тројка. Според натпреварите со Денвер кои ги гледав сите шест на натпреварот вчера Дерон покажа само 60% од играта против Денвер и тоа ми влева дополнителна надеж дека со враќањето на Кириленко за натпреварот број 3 и со самото тоа ограничување на Коби плус доминанта игра на Дерон и користење на физичката надмоќ на Бузер врз Гасол мислам дека имаме шанси за уште еден ГОЛЕМ подвиг:smir:
П.С. Знае некој кога ќе бидат објавени составите на годината?
Може да жали Јута за поразот.ЛАЛ се екипа која секогаш најдоброто го чува за крај.Ако Јута ја искористеше слабата игра на ЛАЛ ќе победеше и ќе им го дадеше претисокот.Сепак Јута од наредната пресметка ќе смета на Кириленко а против него Гасол нема да може така лесно да игра.Јута може и сигурно ќе го намачи Лејкерс.За да го победи незнам,неверувами јас имавме голема шанса ама наивно накрај изигравме.Мора коби да се запри некако