AXN - Нов филмски канал во Македониjа

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм, не сум сигурен ама мислам дека и HBO и Cinemax би требало наскоро да ги пуштат со македонски превод. Така нешто се зборуваше од Телеком.

Дали во моментот некој во Македонија ја гледа оваа програма или сите само ја очекуваме ?

На Макс ТВ официjално стартува од понеделник. Така барем тие рекоа..

Програмава ништо спектакуларно..
Mене ме асоцираше на поатрактивни акциони серии и филмови ..
Али ај барем нека се почне за ова со македонски титл ,конечно после многу години :)

а ке ја има на кабловскиве ,јас сум од Тетово ако некој е од Тетово нека пише ако ја фати на кабловска

На Макс ТВ официjално стартува од понеделник. Така барем тие рекоа..
Дај линк да видиме:toe:
Гледав на сајтот на Т-Хоме , ама никаква најава нема ?

А значи ли тоа дека и на сателитската програма ќе има синхронизација или?

некој ја гледаше телевизијава,на макс тв ја ставија,пошо неам макс тв па прашувам ?

Јас имам Макс ТВ и се‘ уште ја немам, но некаде слушнав дека од попладне ќе ја пуштат во 16ч поради тоа што тогаш и започнува официјално програмата.

Има ли некој сознание дали на кебелските ќе ја пуштаат???

На мес то ТВ НО ВА и ОБН "Ма ке дон ски те ле ко му ни ка ции" нај а ви ја де ка ќе пуш тат два ма ке донски ка на ли "АБ" и "Сон це", а во пре го во ри се со три стран ски ка на ли, со кои тре ба да би де про ши рен па ке тот. Тоа се 'ХБО', 'АХН' и 'Си не мак'", ве лат во Те ле ком.

E ај да видиме, само да не испадне да се гледа кналов ама само со доплата бидејќи HBO е чисто канал со доплата во америка.

аман бе оваа програма никаде ја нема а баш сакав да гледам малку да се порадувам :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom