Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
Само јас ли не го сфаќам ова?? :kesa:
Само јас ли не го сфаќам ова?? :kesa:
Цк,не си единствен.Само јас ли не го сфаќам ова?? :kesa:
zrak ти е на хрватски јазик, а целиот статус и е на Македонски.Само јас ли не го сфаќам ова?? :kesa:
хаха, а на македонски како е? абе исто ти е и на мк, зрак... )zrak ти е на хрватски јазик, а целиот статус и е на Македонски.
на хрватски е: zrak на македонски: Зрак))хаха, а на македонски како е? абе исто ти е и на мк, зрак... )
Њет. хрватски - zrak,македонски - воздух.на хрватски е: zrak на македонски: Зрак))
АААААААААААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ALL TIME FAVORITEЗамислете
Одете во Прилеп кај некој ваш роднина...Дознавате дека Кико е пријател на твојот роднина и штотоку не дошол и тој кај него...за жал вие морате да си одите, а него сеуште го нема...Одете на автобуска тажни, а тој растрчано доаѓа и те испраќа со прекрасен бакнеж !!!
------------------
Замислете
Ти:Добра ноќ Христијан
Христијан: Волку рано ќе одиш да спиеш?
Ти: 3 после полноќ е...
Христијан: Епа рано е...
Ти: Луд си.
Христијан:Затоа и ме сакаш
---------------------
Замислете
Седите на плажа и се сончате... Некој застанува пред вас и ви прави сенка.Вие без да видите кој е му викате да се тргне. Тогаш тој ви вика на вас: Навистина ли? Вие го препознавате гласот на Христијан, ги симнувате очилата и го гледате него. Тој ве прска со ладна вода и вие трчате по него се до морето и потоа заедно пливате
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zabegana rabotaЗамислете
Одете во Прилеп кај некој ваш роднина...Дознавате дека Кико е пријател на твојот роднина и штотоку не дошол и тој кај него...за жал вие морате да си одите, а него сеуште го нема...Одете на автобуска тажни, а тој растрчано доаѓа и те испраќа со прекрасен бакнеж !!!
-----------
Замислете
Христијан ви вика: Може ли да ти пратам порака , ако се чуствувам осамен?
Ти: Секако)
Следното утро
Ти стануваш и го поглднуваш телефонот и гледаш имаш 3525 пораки од Христијан))
----------------
Замислете
Христијан е на предавања... И наставникот му вика да напише една задача на табла и да ја реши.
Тој станува и на таблата пишува
Јас,Христијан Тодороски + (вашето име) = засекогаш
Наставникот: Хрситијан ???!!!
Христијан: Што , точно е тоа)
-----------------------
Замислете
Вие се дерете по Христијан
ХРИСТИЈАН!!! КИКО!!! Ме слушаш ли?
И тој ви одговара
Ммм..Извини , се изгубив во твоите прекрасни очи.
------------------
Замислете
---------------------
Замислете одете на шопинг и си на некоја прослава...пробуваш неколку Фустани и незнаеш за кого да се одлучиш...тогаш бараш помош некој да ти каже...одеднаш некој глас зад тебе ти вели...ете во овој си прекрасна...ти зачудено се вртиш и го гледаш Кико..
-----------------------------------
Замислете
Седите на плажа и се сончате... Некој застанува пред вас и ви прави сенка.Вие без да видите кој е му викате да се тргне. Тогаш тој ви вика на вас: Навистина ли? Вие го препознавате гласот на Христијан, ги симнувате очилата и го гледате него. Тој ве прска со ладна вода и вие трчате по него се до морето и потоа заедно пливате
Е неможам више :uvo: баш ретардирани
А да не замислуваш по толку? :wink:Е неможам више :uvo: баш ретардираниЗамислете
-----------
Замислете
Христијан ви вика: Може ли да ти пратам порака , ако се чуствувам осамен?
Ти: Секако)
Следното утро
Ти стануваш и го поглднуваш телефонот и гледаш имаш 3525 пораки од Христијан))
----------------
Замислете
Христијан е на предавања... И наставникот му вика да напише една задача на табла и да ја реши.
Тој станува и на таблата пишува
Јас,Христијан Тодороски + (вашето име) = засекогаш
Наставникот: Хрситијан ???!!!
Христијан: Што , точно е тоа)
-----------------------
Замислете
Вие се дерете по Христијан
ХРИСТИЈАН!!! КИКО!!! Ме слушаш ли?
И тој ви одговара
Ммм..Извини , се изгубив во твоите прекрасни очи.
------------------
Замислете
---------------------
Замислете одете на шопинг и си на некоја прослава...пробуваш неколку Фустани и незнаеш за кого да се одлучиш...тогаш бараш помош некој да ти каже...одеднаш некој глас зад тебе ти вели...ете во овој си прекрасна...ти зачудено се вртиш и го гледаш Кико..
-----------------------------------
Замислете