По колку време дава овој гол бе
Последен пат даде гол на 30-ти Јануари,против Барнли...
По колку време дава овој гол бе
незнам колку го следиш челзи во последно време ама шмуљо секога пробува да асистира него да шутира,мислам дека беше против блекбурн еднаш кога наместо да шутира од работ на петерецот тој му ја подаде на дрогба,и отиде во неврат акцијатаПо колку време дава овој гол бе
незнам колку го следиш челзи во последно време ама шмуљо секога пробува да асистира него да шутира,мислам дека беше против блекбурн еднаш кога наместо да шутира од работ на петерецот тој му ја подаде на дрогба,и отиде во неврат акцијата
Што да се препрочитувам бе ,па уште и извичник си закачил :pos2:Ај препрочитај се пак!
Со играчи како Торес,Џерард,Џонсон,Аквилани,Макси,Маскерано,Шкртел,Карагер,Агер,
Реина,Бабел се бори за Лига Европа.
И после добар тренер бил..:tv:
Фала ти коњу,што ни донесе победа!
Голем исчекор на Челзи,кон шампионската титула!
Кај ги најде овие бе ?Ај препрочитај се пак!
Со играчи како Торес,Џерард,Џонсон,Аквилани,Макси,Маскерано,Шкртел,Карагер,Агер,
Реина,Бабел се бори за Лига Европа.
И после добар тренер бил..:tv:
Тек сега сфаќам шо сакал да каже авторот со изреката "Све ми боје лепо стоје"Кој не знае што да носи на матура еве му предлози
И јас како навивач на јунајтед го мислам тоа и посебно голот од офсајд на дрогба итн итн итн...не ми е тоа муабетот, туку, манчестер имаше миљон шанси да биде прв пред scums со бајаги поени, ама се заебаа...
Нема,Бандини им носела повеќе гледаност.:pos2::pos2::pos2:Ќе ја има на Сител Арсенал-Тотенхем?
Ако не ја даваат стварно се дебили добра утакмица ќе биде а дерби е.
оф леле челзи го туркале судиите,