Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Добро е, не сум бил сам шо го нејќи Хуго Лорис....Можеби чоекот е млад, можеби има рефлекси, но мислам дека има многу подобри голмани од него....Француски....Еден од нив е Фреј...Него го гледав со Лион во ЛШ и беше супер се до Баерн М....После го гледав во Франција со Србија беше лош, го гледав со Австрија беше лош....Лош во смисла има 2-3 утакмици каде е несовладлив и е топ голман... Но има 2-3 утакмици каде е бескрајно лош....За таков драги мои другари го имаме Алмуниа....Нас ни треба стабилен...Еве ке го земеме Марк, стар но доста стабилен голман е.....Она што му се случи со нас е само притисок, бидејки после 2 дена го играше натпреварот на кариерата и тоа со оној просечен тим....Грин зошто да не ? И тој знае да прими некој киксерски гол, но знам дека ако дојде во Арсенал ке биде и тоа каде каде подобар....Ке има шанса за прв голман на Англија ке мора да се докажува, но ако дојде кај нас тогаш сигурен сум дека Дон Фабио ке го сфати сериозно....За разлика од нив, Лорис веке има место прв голман во Лион во Франција и јас тука ја гледам предноста на овие двајца во однос на Хуго....

Како и да е јас навивам за Шварцер !

Поздрав

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Голман - Себастиан Фреј
Одбранбен играч - Невен Суботиќ и решен проблем.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Шварцер 2 сезони максимум, таман да се доискалеми Шчезни :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Само желби.....хахахахахаххахахахха....Се сложувам, само не знам кој е оној Србинот али нема врска....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Од тренерот на тотенхем искочи изјава , го посакувавме Кол но тој потпиша со друг Англиски клуб и готово е све околу неговиот трансвер но сеуште не е објавено. И Имаше нешто како жалел што не успеал тој да биде побрз и поефективен па да го добие во неговите редови...
ова го прочитав пред 2 дена на ББС со изјава лична на Harry Redknapp .
Така да според тоа ние сме заморчиња кои само се грижат што и како а тие не го објавуваат тимот сеуште каде ли потпишал Кол со што медиумиве имаат будали за лажење во овој и следниов период се додека не биде тоа објавено...
Дополнување: http://younggunsblog.co.uk/2010/06/arsenal-beat-chelsea-to-sign-feyenoords-ebecilio/
Иако братучед му игра за Челзи...сепак го купи Венгер.
Ете го второто наше засилување кое ќе биде официјално на 1ви Јули... одлично , да се продолжи работата и со академијата и со првиот тим ... :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Него што ке ве прашував имаше некој напишано дека во Прага имало оригинални дресови па пошо одам ме интересира каде и шо пари мојт да се :) ???
Во Најк продавница, околу 80 евра.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Zasto da ne bide realno !? Inace LEgendata na Everton vika deka V.Persie e povazen od Fabregas za ARSENAL

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Аххх еден тон шпекулации.....Не знам шо да вервам и не знам шо да читам....Се мрднав.....

Кажете некои сигурни извори, шо не ги знам....Вака само се збудалувам....

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom