Како да вклучам повеќе месинџери одеднаш? (туторијал)

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
Тестирано на : Windows Live Messenger Version 2009 (Build 14.0.8064.206) /// Microsoft Windows XP

Доказ:
2mnhy1c.jpg

Туторијал:
1) - Пронајдете ја Windows Live Messenger иконата (на Desktop, или во Старт менито) и кликнете втор клик > Properties > Find Target... (или влезете каде што ви е инсталиран месенџерот)
2) - Пронајдете ја апликацијата msnmsgr.exe, и копи пасте направете во истиот фолдер. Јас копијата ја именував msn2.exe
3) - Направете кратенка (shortcut) на десктоп или каде било и уклучете се два или колку сакате пати.

Може и со msnplus

za sto mi se dva mesingeri?:jaj:

Aко дојде некој другар/ка кај тебе и да не го исклучуваш твоето да биде уклучено и нејзино и твое двете во исто време
:wink:

Како што вика Дарк Хакер, симни си msnplus и само штиклирај ја една опција. Многу попросто :)

Како што вика Дарк Хакер, симни си msnplus и само штиклирај ја една опција. Многу попросто :)

Aли ете некој неќе мснплус поради вируси/глупости/гомрзи/штобило и ова е едноставно да се направи без снимање на програми. Копираш апликација, даваш друго име и работи како ново програмче. Simple like that.

ova od coolzrock ne mi uspea

ова го правам преку мсн плус :)
Како да немам Мсн плус кога 80% од контактите го имаат :( само загради и без врска букви се гледаат ако немам :(

Msn plus е одличен освен оваа опција најмногу ми значат некои скрипти и посебно деловите chat log viewer и event log.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom