Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно е дека е поблиску. Исто е точно дека и албанците су ви поблиски.Па излезот на Јадранско море е многу поповолен неголи излегувањето на она слепото црево од Црното море а и поблиску е.
Епа признајте го ОМО Илинден и нема теми да отвараме,вие нема да дежурате пред компјутерите и да чекате да се отвори нова тема за Бугарија...
Еми да разбира се!Е кога нема тема за БГ пишете по един пост на ден на тема. Вака е по интересно.
Атом ти лажеш дека си од Струмица.
И ке те прашам. Сакаш ли маика си?
Oти като Грците ви ставиа вето возихте стоките през слепото црево, а не през Jадренско бе умник? Кога си жаден пиеш од изворо, после плукаш во него.
Еми да разбира се!
Пишувам постови и на други теми,можеш да провериш!
не пагај во делириум, Македонците имаат муда и памет поголеми од вас, ниту од едното ниту од другото ембарго окото не ни трепна не гледам зошто би ми трепнало од твоето свршавање.
Црното море е подалеку и поскапо во смисол на копнен транспорт
Се смета за слепо церево што и е..зошто види на карта
Има лоша инфраструктура на која се работи благодарејки на еу фондовите
Солун е и ке остане прва алтернатива поради природната близина
Драч е втора резерва како одговор на грчките ако не мини блокади, тогаш штрајкови на железници пристаништа цариници и што ти не...
сега идеме понатаму...зошто рече се плашите од Македонците?
Ne sum,Makedoncite pravat deca i bez cherveni! :smir:Атоме ти продукт на две червени ли си братЗа тоа ли сите тиа фрустрации :smir:
Маке, окото не ви трепна оти корихсте "слепото црево". Като сте ербап и ви е по блиско Албаниа оти не минавахте от тамо.
За близина и на мен бело море ми е по близо. Ос Петрич е на 100 км и сметам таа година да ида тамо за недела.
А за ОМО. Кога ке изполни закон и устав ке има ОМО. Ама тогаш нема да може да "чепка" и да е партиа на РМ.
Абе ја да те прашам какви права са ни нарушени овде во Пиринско. Да подискутираме малце. Аи, ас на работа през 20-30 мин могам да отговарам. Аи кажи ми шо не ни дават на нас?
Горд сум што сум Македонец а да ја имам таа среќа да шивеам во Бугарија ќе видите вие како се остваруваат права...Атоме ти продукт на две червени ли си братЗа тоа ли сите тиа фрустрации :smir:
На македонски форум играш по македонски правила и не гракај многу.Уште?Има правила на форума?
И шо, ние ке си одиме и славните наследници НА Аце 2 милиони ке доидат во Софииско и пловдивско поле и на црно море? Ои сиромаот на чиче.Најава на Сител ...
ОМО Илинден не го регистрираат затоа шо Бугарија не го признава Македонскиот народ ....
и после некои тука ќе ни кажуваат демократија ... ќе дое ден у Татарстан ќе си отидете