Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
sin ekspres, ice woman, suicide mesiah...

ako ne ste site edna licnost, mojt da kazite dali ste voopsto makedonci?

i zs vi smetat makedoncite?

da vi nacrtat coek deka MAKEDONCI se vregjet ko kje gi etiketirate Makedoncite kako bugari?

svakjate deka go koristite istiot recnik, istite zboroj i istite tezi ko neprijatelite na Makedonija i Makedoncite?

A eve ja ekspertizata od najnadeznata ni makedonka:pos2:

Prvo recnikot na tie sto gi branis ke go smenis a posle ke objasnuvas za patriotizmot.Napaga tvojata kratenka VM a saka da i se kuti.Ako nekoj znae samo da sozdava predavnici togas ke dobie ist i pozestok odgovor.
Ako se krijat zad istoriskoto VMRO so nivnite patriotizmi ,se izlazale deka mozam da ostanam miren koga okfalifikuvaat neprijateli vo svojata nacija.

Па не, пријатели се тие што ја негираат Македонската историја,
пријатели се тие што одат во поход за менување на името,
пријатели се тие што го дудлаат на Грците,
СДСбјрм се пријатели
А ВМРО се непријатели и фашисти:tv:

А да се вратевте на темата - Геро и неговата анти-македонска пропаганда?

Temata e deka e nekoj predavnik a nekoj patriota.
Ne moze veke 18 godini da slusam placenje na nekoj luge deka se oni patrioti a se ostanato e predavnici.Se ona sto ne misli kako niv e predavnik.Izvini zakonot na tolpata ne me nosi za da osuduvam nekogo.A koga i za mene nekoj ke rece isto e togas neka ne ceka da mu recam fala.

sin ekspres, ice woman, suicide mesiah...

ako ne ste site edna licnost, mojt da kazite dali ste voopsto makedonci?

i zs vi smetat makedoncite?

da vi nacrtat coek deka MAKEDONCI se vregjet ko kje gi etiketirate Makedoncite kako bugari?

svakjate deka go koristite istiot recnik, istite zboroj i istite tezi ko neprijatelite na Makedonija i Makedoncite?

Multiple-personaliti? :smir:

Па не, пријатели се тие што ја негираат Македонската историја,
пријатели се тие што одат во поход за менување на името,
пријатели се тие што го дудлаат на Грците,
СДСбјрм се пријатели
А ВМРО се непријатели и фашисти:tv:

Pa vie prodadovte nacionalen objekt od strateski interes na ovaa zemja na Grci .Manolis vi bese vo partija od prviot den 1998godina.Na Halkidiki vasiot bivs premier odese.I sega ti ke mi kazuvas za grcite breee.
Vie sega vo momentot ke go menuvate imeto ,jas nema 100%
Nikola Gruevski potpisuvase aneksi na dogovori za Okta ,za koj plakame denes site nie

Ne moze veke 18 godini da slusam placenje na nekoj luge deka se oni patrioti a se ostanato e predavnici.Se ona sto ne misli kako niv e predavnik.Izvini zakonot na tolpata ne me nosi za da osuduvam nekogo.A koga i za mene nekoj ke rece isto e togas neka ne ceka da mu recam fala.

Извини, Геро не е предавник? Не води анти-македонска пропаганда? Не за џабе го има на јутјуб на сите про-грчки видеа со оној Василие. Јас не сум ВМРО-вец ама ГЕРО ЗА МЕНЕ Е ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ПРЕДАВНИЦИ НА МАКЕДОНИЈА!!!

П.С.
Alt+Shift = македонска поддршка на кирилица.

A eve ja ekspertizata od najnadeznata ni makedonka:pos2:
Не се секирај, таа е лажен патриот, а тие како тебе што сакаат да се промени името, и пропагираат и се служат со исти зборови како Грците и Бугарите, се вистински патриоти:tapp::tapp::tapp:

Pa vie prodadovte nacionalen objekt od strateski interes na ovaa zemja na Grci .Manolis vi bese vo partija od prviot den 1998godina.Na Halkidiki vasiot bivs premier odese.I sega ti ke mi kazuvas za grcite breee.
Vie sega vo momentot ke go menuvate imeto ,jas nema 100%

Нашиот бивш премиер сега е ВАШЕ другарче:smir:

Prvo recnikot na tie sto gi branis ke go smenis a posle ke objasnuvas za patriotizmot.Napaga tvojata kratenka VM a saka da i se kuti.Ako nekoj znae samo da sozdava predavnici togas ke dobie ist i pozestok odgovor.
Ako se krijat zad istoriskoto VMRO so nivnite patriotizmi ,se izlazale deka mozam da ostanam miren koga okfalifikuvaat neprijateli vo svojata nacija.

Ajde sega 10 dusi najde ,a jas znam 10000 dusii koj imaat bugarski tablici i znak vmro na retrovizor,sega so praime

3. ne te svakjam sho sakas da kazis so "Napaga tvojata kratenka VM a saka da i se kuti."
2. Makedonec si po rod il ne?
1. gi branam Makedoncite. kako da smenet recnik, da pocnet grcki da zboret?
4. koj se kriet zad Istoriskoto VMRO?
5. "okfalifikuvaat neprijateli vo svojata nacija"? na kogo tocno mislis

a okolu tekstov i nebulozite na Geroski i slicnite "eksperti", nemas nisho da kazis?

--------------

Multiple-personaliti? :smir:

ko ist tatko da imet, il malu shizofrenicen e onoj slugata brankov

Normalna samo za vo afrikanskite drzavi,ili juznooamericki,ama vo ovaa zemja jok. Zatoa i ke j agubite vlasta,zatoa sto ste so vakvi razmisluvanja.
A kade spored tebe zavrsuva slobodnoto razmisluvanje i izrazuvanje a pocnuva propagandata,kade e taa crvena linija? Vo tvojata glava,ili vo partiskite razmisluvanja? Pazi,idete po tenok mraz., se moze da vi se obie od glava.

1. Јас не практицирам власт.

2. Не според мене, туку според законот на РМ. Најавата што идеше на А1 не рекламираше наслов во дневникот, туку ја повторуваше фразата „Кокино е обична лага“. Што е класична пропаганда со цел да се удри врз самодовербата на народот.

3. Незнам за другите по каков мраз идат, ама јас идам по тенок мраз одамна, така да си внимавам. Мене не ме интересира кој е на власт, мене пред се ме интересира Македонија. И ако не сте сватиле ова што го правам е повеќе критика на власта, а не поддршка. Поддршка за оваа па и за секоја влада ќе има оној пат, кога ќе застане против ваквите пропаганди. 18 години не клукаат со пропаганди и никој не превзема ништо, епа веќе линијата се повлекува.

Извини, Геро не е предавник? Не води анти-македонска пропаганда? Не за џабе го има на јутјуб на сите про-грчки видеа со оној Василие. Јас не сум ВМРО-вец ама ГЕРО ЗА МЕНЕ Е ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ПРЕДАВНИЦИ НА МАКЕДОНИЈА!!!

П.С.
Alt+Shift = македонска поддршка на кирилица.

Za tebe da,nemam nisto protiv .
Ama zakon na linc i kalenje ne prifakam.

Нема што да мислиш ти за името на мојата земја.
Измислено е пред 3000 години.
Ти си никој да даваш мислење, да дудлаш или да се лигавиш за името.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom