Александар е Македонски во блокбастерот „Вочмен“

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2:о деар идеалисти Мислиш оние кои гледаат super duper movies со пун кур специјални ефекти ќе запамтат дека александар бил македонски ?У целата таа збрка на ефекти заплети цицки и курови смешки

:tv:а бе не можеш да се воздржиш

ме иритираат темиве рекле македонија како да сме осзвоиле ебан светски куп у фудбал
Го мењаат името крај шитнато е помирете се веќе а потоа ќе почнат со историја индетитет и се плашам за декада-две ќе бидеме мутатирано племе на територијата Македонија според некои таму

:tv:
што те префатија?пак :tv:

Според мене ти со твоите ставови веќе си мутатирана...
Знаеш јас по природа сум човек кој до крај се бори, затоа луге кои од старт се предават не ми лежат многу на срце...

Според мене ти со твоите ставови веќе си мутатирана...
Знаеш јас по природа сум човек кој до крај се бори, затоа луге кои од старт се предават не ми лежат многу на срце...
слушај неам намера да изигравам дон кихот во животот
simple as that :salut:

Me префатија... и нормално дека ќе ме префатат, кога читам секакви глупости :S

слушај неам намера да изигравам дон кихот во животот
simple as that :salut:

Тогаш оди играј се со другарките...Не се замарај со политика...Или хоби ти е да провоцираш...

Мислиш оние кои гледаат super duper movies со пун кур специјални ефекти ќе запамтат дека александар бил македонски ?У целата таа збрка на ефекти заплети цицки и курови смешки

"Вау овој Вачмен е закон. Јас сакам да бидам како Вачмен. Идол на него му бил Александар Македонски. Дај да видам кој е тој па сеа..."

И тука на сцена настапува интернетот и оп детето или тинејџерот од кој било дел на светот, си се информира за Аце наш, зашто неговиот нов акционен херој кажа дека му бил идол. Simple like that...

Брату како човек да се воздржи,ова чудо е само во Македонија,(македонец да плука по својата родена земја)Па не знаеме која ни била престолнина,ни ја споредуваат Пела со Карабурма или Белград,ајде пак јас крив.

и океј кажале во филм дека е александар е македонски big deal ..И?
Како ова да ќе донесе членство во Нато со името а не без него

Обичен маркетиншки триг за да добијат бесплатен маркетинг (уствари ако продуцентите воопшто знаат дека македонија не е име на салат или афричка држава и спорот за името)

Сам го себе убијал.:)
Класика.:)

ццц ццц цццц

Напишано од marsovka

Обичен маркетиншки триг за да добијат бесплатен маркетинг (уствари ако продуцентите воопшто знаат дека македонија не е име на салат или афричка држава и спорот за името)

2nusnxv.png

:helou:

Модераторот нека ја смени темава во "Марсовка и колку ние (не) ја сакаме (бонус старото име на Белград)".

Алооооооо. Едни за неа други па како се викал Белград пред 309483290482 години.
Оф-топичари низаедни.

Ontopic - Со оглед дека филмов е правен од режисерот на филмот "300 (Спартанци)" во кој во една сцена безправдено е употребена песната "Зајди зајди". Во тоа време се збореше за тужби и тоа милионски али ништо не излезе. Дали ова со Аце е враќање на долговите?

:pos2:о деар идеалисти Мислиш оние кои гледаат super duper movies со пун кур специјални ефекти ќе запамтат дека александар бил македонски ?У целата таа збрка на ефекти заплети цицки и курови смешки

ДА, СИГУРНА СУМ ДЕКА ЌЕ ЗАПАМТАТ!!!
Мислам дека филмов е супер промоција.

:oftopic:
Само една информација до тебе на нет веќе најдов некои луѓе на кои филмов ептен им се бендисал. Додека се натегавме со еден педер за значењето на делот кога кажува за Александар од МАКЕДОНИЈА коментарот на еден Кинез беше дека воопшто немал поим дека Грциве вршат таква глупава пропаганда дека е Грк кога цел свет ја знае вистината и дека токму поради неинформираноста за Македонската историја од времето на Александар а и воопшто за Македонската историја филмот Александар на Оливер Стоун пропадна значи престанете да плукате по се има и навистина добри позитивни работи за Македонија :bip:

Модераторот нека ја смени темава во "Марсовка и колку ние (не) ја сакаме (бонус старото име на Белград)".

Алооооооо. Едни за неа други па како се викал Белград пред 309483290482 години.
Оф-топичари низаедни.

Ontopic - Со оглед дека филмов е правен од режисерот на филмот "300 (Спартанци)" во кој во една сцена безправдено е употребена песната "Зајди зајди". Во тоа време се збореше за тужби и тоа милионски али ништо не излезе. Дали ова со Аце е враќање на долговите?

И јас помислив на тоа!!! Со оглед на тоа колку пари се вртата во бизнисот ова е гратис :toe:

Потполно се согласувам со тебе овие од Б Биол прават што ако го спомнале Александар како Македонец ме боли мене за него едноставно,а со вакви како вас што се тепате вгради со Александар мислам дека далеку че стигнеме у пичку матер

Хахах ова сега го видов...
Маркетиншки трик наменет за 2 милиони народ со три кино сали во цела држава...
Е ова само ти го можеш...

ДА, СИГУРНА СУМ ДЕКА ЌЕ ЗАПАМТАТ!!!
Мислам дека филмов е супер промоција.

:oftopic:
Само една информација до тебе на нет веќе најдов некои луѓе на кои филмов ептен им се бендисал. Додека се натегавме со еден педер за значењето на делот кога кажува за Александар од МАКЕДОНИЈА коментарот на еден Кинез беше дека воопшто немал поим дека Грциве вршат таква глупава пропаганда дека е Грк кога цел свет ја знае вистината и дека токму поради неинформираноста за Македонската историја од времето на Александар а и воопшто за Македонската историја филмот Александар на Оливер Стоун пропадна значи престанете да плукате по се има и навистина добри позитивни работи за Македонија :bip:

И јас помислив на тоа!!! Со оглед на тоа колку пари се вртата во бизнисот ова е гратис :toe:

Сум имал прилика лично да контактирам со Кинези и кога се запознаваме, некој вика:
Јас сум од Полска а Кинезот: ???????????????

Друг вика :
Јас сум од Романија, а Кинезот: ????????????

Трет вика јас сум од Турција , а Кинезот: ??????

Јас викам јас сум од Македонија, а кинезот: Аааааааааа Александар Македонски.....

Потполно се согласувам со тебе овие од Б Биол прават што ако го спомнале Александар како Македонец ме боли мене за него едноставно,а со вакви како вас што се тепате вгради со Александар мислам дека далеку че стигнеме у пичку матер

колку години имаш бре детиште едно ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom