Што ве насмеа денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
messi pijan :pos2::pos2::pos2:

Добро бе смешно ми дојде,шо е нејасно?

Статус кво.
Успеа со петингот и со вицот за британецот да ме смее и втор ден..
:zver:

SI BILA EDNA PLAVUSA ZABORAILA DA IDE I SEDNALA?

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Пред некој ден ја гледав Есма во емисија кај Мелита.:icon_lol:
Не и спорувам за пеењето,уствари за ништо,баш си е ОК жената,не ме нервира,не е арогантна,да глуми нешто...абе супер си е,ама за глупости тресење и нема рамна.

http://vreau.com/tmp/
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Неможам више!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Џеј Лено и неговото шоу .. :pos2::pos2:

Само што станав почнав да се смеам како луда на едни два бисери што ги направив викендов во струмица т.е едниот беше мој....дур да станам смеење до солзи и коа и да се присетам на тоа неможам а да не се воздржам да се насмеам.Првата случка која е лудило беше првата вечер у струмица коа со една баравме продавница да купиме за пиење и по грешка коа влегов во аптека и барав швепс хе хе хе а другата беше коа една колешка место да оди во аптека по аналгин таа по грешка ошла во земјоделска аптека ха ха ха лејјјј корнење од смеа беше со ова ха ха ха ха:vozbud::vozbud:

Денес?? хм, многу работи. една од тие беше кога класната ми најде едно ливче на кое има пишувано еден цееееел љубовен проблем..хахаа, леле кои бруки ееејјј :ija:
Ова уопште не треба да ми биде смешно,напротив треба да се срамам, али ете...:icon_lol:

Не го најдов јас,другарка ми го најде. :pipi:
Он: Многу ствари али ништо посебно не ми текнува сега.:icon_lol:
Јас го најодв тука некаде на кајгана и се пресмеав
Он:На час по ОТП еден мој другар се обидуваше да залеми оноа вежбата и му дојде наставникот,цело време го маваше по рака и повторуваше по 500 пати : "НИШТО НЕ РАБОТИШ" а греота детето неможеше од наставникот и на крај му се заврте и му рече:"Абе наставнику,остајме да работам" :tapp: :pos2::pos2:Незнам али почнаа солзи да ми течат :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom