- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Евтин е твојот обид за хумор, а мене ми е посебно забавно тоа што најголемите, да кажеме, “противници“ на ЛГБТ популацијата и на нивните барања се редум од држави кои по квалитетот на живот не можат да им присмрдат на државите кои што се ептен толерантни по однос на претходно наведените. А притоа, главен аргумент кој се користи е дека ЛГБТ се закана токму за квалитето на живот - мислам, сето она дробење за “морали“, “болести“, повикувања на Библии итн во основа се сведува на некаква потенцијална закана за некакво потенцијално намалување на квалитетот на живот. А, тоа е ептен смешно.Букварот ко одев на чколија беше земен на старо...фалеа некои страни,а некои букви кога ги предаваа...отсутен бев...
Ефтин обид да се поврзе функционалност на некој град кој е дел од сосема различна и поразвиена економија која доминира во светски рамки и чиј дел е и С.Ф. со Балканот...
--- надополнето ---
Ајде бре...Зависи што е продуктивно за тебе. Ако е количина на истурена сперма, веројатно си во право, не би се мешал во тоа поле.
За мене продуктивно е квалитетно поминато време со твоите деца.