СП Рим, 2009 (18.7 - 03.08) - спортови на вода

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се вика ШШШШШШШШШ!!! :pos:
Се гледа кој е најдобар!!!

Џабе му на Чавич и провокациите и сите говна што ги изде.... Феномен си е феномен.........:smir:

КОЈЗНАЕ КАКОВ ДОПИНГ ЗЕМАЛ ФЕЛПС

Првите 50 метра збеснаа коментаториве на српскиот Еуроспорт. Али вторите 50 метра, веднааш си заќутеа. Фелпс докажува дека моментално никој не може да го сопри во натпреварите во кој учествува тој.

Леле како замолчеа педерчињата коментатори на Евроспорт... му бегаше цела секунда, ахахаха :pos:

КОЈЗНАЕ КАКОВ ДОПИНГ ЗЕМАЛ ФЕЛПС
Претпоставувам ја плескал сестра му на Чавиќ :pos:

ШТО ТОЛКУ ЗАПАЛЕН ЗА фЕЛПС ДА НЕ ТИ Е БРАТ:pos2::pos2::pos2:

Леле како замолчеа педерчињата коментатори на Евроспорт... му бегаше цела секунда, ахахаха :pos:

Претпоставувам ја плескал сестра му на Чавиќ :pos:
дај не трескај глупости...

ФЕЛПС Е ДОПИНГУВАН ПЛИВАЧ КОЈ ГО ДОПИНГОВАА ЗАТОА ШТО НЕ МОЖЕА ДА КРЕНАТ ГЛАВА ОД ТОРП:smir:

ШТО ТОЛКУ ЗАПАЛЕН ЗА фЕЛПС ДА НЕ ТИ Е БРАТ:pos2::pos2::pos2:
Не само ми е мило што победи оној што заслужуваше да победи, а не оној кој само се фалеше... Ги видовме еден против друг кој е подобар. А исто така ми е мило што замолчеа како пичкици и српските коментаторчиња од Евроспорт... :pos:

ФЕЛПС Е ДОПИНГУВАН ПЛИВАЧ КОЈ ГО ДОПИНГОВАА ЗАТОА ШТО НЕ МОЖЕА ДА КРЕНАТ ГЛАВА ОД ТОРП:smir:

Да, пуши трева, и има динарска фаца!

Е сега нема да можат да дигнат глава од Фелпс, но разликата меѓу двата е што Фелпс ОСВОЈУВА, СЕ ЖИВО И ДИВО!

доделувањето на медали на 100 пеперутка одложено поради допинг контрола охохохох :pos2:

доделувањето на медали на 100 пеперутка одложено поради допинг контрола охохохох :pos2:
:pos:
Па добро де... не им е прв пат да прават допинг контрола :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom