Милошоски: Целта на Грција не е само името, туку македонскиот идентитет

• Креатор на темата Креатор на темата ЉУПЧО
  • Време на започнување Време на започнување
Еј не си?:vozbud:

Еве пошо Груевски нема докази (не е возможно да ги има) треба Бранко да го тужи за клевета ти текнува?

А инаку Груевски не тужи туку обвинува.
Ај за првото нема да ти вратам, пошто не сакам да паѓам на твое ниво...нејсе...
Е сега ќе ти кажам дека има и едно кривчно дело што се вика "Омаловажување со префрлање кривично дело" а понатака отвори си Кривичен закон ако толку те интересираат казни, постапки и сл...
И со цел памет кажуваш дека Никола не е возможно да ги имал доказите...бог да чува...јас може ги имам или премиерот на Боцвана.

Е сега ќе ти кажам дека има и едно кривчно дело што се вика "Омаловажување со префрлање кривично дело" а понатака отвори си Кривичен закон ако толку те интересираат казни, постапки и сл...
И со цел памет кажуваш дека Никола не е возможно да ги имал доказите...бог да чува...јас може ги имам или премиерот на Боцвана.

Да немаше вистина, БЦ ќе тужеше. Ама не тужи, што остава голем сомнеж кај секој прав и интелегентен Македонец.

Ок БЦ нема ништо згрешено. Он и има најубаво направено на Македонија.

Инаку стенограмите се кај БЦ, а тоа е доказаот и сам он има увид во нив, но тебе не ти текнува тоа нели.

БЦ ќе тужи за клевета, а Груевски нема да го апси ако е сигурен дека извршил велепредавство?

БЦ ќе тужи за клевета, а Груевски нема да го апси ако е сигурен дека извршил велепредавство?

Абе човек нема докази како да го апси.

БЦ мафашот не е глуп да предаде и да ги остави доказите.

Цитат:
Напишано од POWER-MKD

Моето ниво не е толку ниско туку нервозата е преголема кон некој кој го поддржува БЦ што ја предавал стратегијата на грците во време на преговори.

Цитат:
Напишано од POWER-MKD

Моето ниво не е толку ниско туку нервозата е преголема кон некој кој го поддржува БЦ што ја предавал стратегијата на грците во време на преговори.

Па пи*ка му матер Никола е премиер!!! И тој нема докази? Од преска ти го пишувам ова да го разбереш ама изгледа тешко. Тууу толку да не ти текне.
Нивото не ти е ниско? Хмм интересно...ок. Да јас и Бранко идевме на Пелопонез гага од Караманлис 20 дена. Таму ми помина нервозата, имаше добри цури и со шмекерот Бране лечевме фрустрации од страшната власт.

Чекај бе Љупчо,зар и ние имавме некаква стратегија за “предавање“?Па ние ни сега немаме никаква стратегија окулу името освен да се предадеме и да им се “напучиме“,ако тоа го сметаш за некаква “стратегија“.:toe:

Чекај, чекај, не ми мачкај очи сеа, не сум идиот.

Значи сите што го гледаат она што ти неможеш да го видиш се идиоти?

1. “Presently Athens is pushing for things, led by their belief the Macedonian Government will crack because of their desire to quickly enter the EU and NATO.

2. For these purposes Athens is using several Macedonian politicians to achieve their dirty goals.

3. When Athens realizes their aims are not achievable and or their proxies inside Macedonia are too weak or defeated, they will simply give up.

4. Macedonia should not be in a hurry to enter any organization.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=37282&page=10

Ја те клеветам тебе, ти ме клеветиш мене и никому ништо, е тоа ти е нашата реалност.

Додека меѓу себе се клеветиме нема ни да приметиме кога ќе ни пропадне државата на сите полиња.:toe:

Вадам од контекст? :pos2:

Баш таа тема само ја скокате јбт и цело време ко папагали, се' повеќе ќе излегуваат докази против Бане и СДСМ.

Па пи*ка му матер Никола е премиер!!! И тој нема докази? Од преска ти го пишувам ова да го разбереш ама изгледа тешко. Тууу толку да не ти текне.
Нивото не ти е ниско? Хмм интересно...ок. Да јас и Бранко идевме на Пелопонез гага од Караманлис 20 дена. Таму ми помина нервозата, имаше добри цури и со шмекерот Бране лечевме фрустрации од страшната власт.

Значи ако Никола е премиер он мора да ги има доказите:pos2::pos2::pos2:.
Пошо гледам дека си правник, тешко на светов со вакви правници.:pos2:.
Хахаха си призна :sekss:

Значи ако Никола е премиер он мора да ги има доказите:pos2::pos2::pos2:.
Пошо гледам дека си правник, тешко на светов со вакви правници.:pos2:.
Хахаха си призна :sekss:

Ако Бранко е претседател он мора га има доказите:pos2::pos2::pos2:.
Пошо приметувам дека праиш маалски муабети пред кооперација, убаво на продавницата со такви муштерии.:pos2:

Чекај бе Љупчо,зар и ние имавме некаква стратегија за “предавање“?Па ние ни сега немаме никаква стратегија окулу името освен да се предадеме и да им се “напучиме“,ако тоа го сметаш за некаква “стратегија“.:toe:

Стратегија го употребив како кратеница на она што го договарале на средбите. Сепак саат време се правело муабет се оговарале грци, нимиц, американци, французи и се по ред.
Се правале муабет што понатаму, за на крај БЦ стенограмите од средбата да им ги даде на утрински и на дневник.
Е тоа не можам да го разберам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom