Милошоски: Целта на Грција не е само името, туку македонскиот идентитет

• Креатор на темата Креатор на темата ЉУПЧО
  • Време на започнување Време на започнување
Бате нема веќе, "комуњарите се криви, Бранко е крив"...и сл. срања. Сфатете, се зависи од ДПМНЕ од 12 мај па натака. Цела одговорност е во нивни раце, а јас ти зборам за кога ќе почне колата да се спушта по ридот, нема да има кој да ја повлече рачната за да застане.
Нема нели сплотување, нели "ние" сме бележани? Ние сме соросоиди, комуњари, србомани, продадени души....па што бараш тогаш да се сплотиш со мене, нели јас ја мразам Македонија...арно ама времето ќе ти покаже кој ја мрази повеќе од мене. А јас ја сакам Македонија...

Абе вие сами се бележавте со тоа што сте го правеле и го правите.

Кој друг да дојде од страна и да гледа што се случува ќе рече и ќе утврди дека сдс работи против Македонија.

Не ти ги сакаш само пкрадените пари од Македонија и ништо друго.:tapp:

Абе вие сами се бележавте со тоа што сте го правеле и го правите.

Кој друг да дојде од страна и да гледа што се случува ќе рече и ќе утврди дека сдс работи против Македонија.

Не ти ги сакаш само пкрадените пари од Македонија и ништо друго.:tapp:

Лелееее, пак Бранко крив, знаев.:tv:
Ооо пријател да знеш јас колку имам пари дома...цел прилив иде кај мене.Ова да остане меѓу тебе и мене, не кажувај никому.

Од што ја сакаш Македонија гласаш за СДС,

Од кај знаеш дека гласам за СДС?

Не дојде само времето такво туку СДСГ ни го донесе таквото време.

Не го познавам тој СДСГ.

Ооо пријател да знеш јас колку имам пари дома...цел прилив иде кај мене.Ова да остане меѓу тебе и мене, не кажувај никому.

Па не го кажувам ова јас туку секој што ќе дојде овде и ќе се запознае повеќе со состојбата.

Значи и овие странциве врска немаат а?

Само едно ќе кажам.

Како да не го сметам за предавник кога им ги праќал на новинари стенограмите од тоа што се правело муабет кога се утрвдувал ставот за името во преговориве.

Ајде објсани ми како?

Од кај знаеш дека гласам за СДС?

Не го познавам тој СДСГ.

Упс грешка не знам ама така ми доаѓа по интуиција. СДС(Г)М

Соци(ј)ал Демократски Сојуз на (Грција) во Македонија:vozbud:

Како да не го сметам за предавник кога им ги праќал на новинари стенограмите од тоа што се правело муабет кога се утрвдувал ставот за името во преговориве.

Ајде објсани ми како?
А кој го кажал тоа? Партискиот портпарол на власта?
Или пред кооперација кога џапате пиво, си праите муабет?

А кој го кажал тоа? Партискиот портпарол на власта?
Или пред кооперација кога џапате пиво, си праите муабет?

Не Груевски на неколку емисии.

И што е најчудно не стигнало демант од БЦ.

Не Груевски на неколку емисии.

И што е најчудно не стигнало демант од БЦ.
Доказ ќе може? Мислам доказа во смисла на хартија, CD,такви работи, а не празни муабети...
И што е најчудно, ако тоа излегло од устата на Груевски, па што не го стрпа во ќорка тогаш?

Доказ ќе може? Мислам доказа во смисла на хартија, CD,такви работи, а не празни муабети...
И што е најчудно, ако тоа излегло од устата на Груевски, па што не го стрпа во ќорка тогаш?

Доказот барај го кај БЦ пошо не го тужи Груевски за клевета.:vozbud:

Ако побараш во броевите на утрински и на дневник ќе видиш дека има детали од срдбата на Бранко и Никола.:kesa:

Доказот барај го кај БЦ пошо не го тужи Груевски за клевета.:vozbud:

Ако побараш во броевите на утрински и на дневник ќе видиш дека има детали од срдбата на Бранко и Никола.:kesa:

Чекај, чекај, не ми мачкај очи сеа, не сум идиот.
Ако Груевски(премир) кажал дека Бранко извршил велепредавство на државата, зашто веднаш не го уапсил? Прашањето е просто како грав. Во правото е познато правилото дека тој што тужи(во случајов Никола) треба да поднесе докази и да докажува.

Чекај, чекај, не ми мачкај очи сеа, не сум идиот.
Ако Груевски(премир) кажал дека Бранко извршил велепредавство на државата, зашто веднаш не го уапсил? Прашањето е просто како грав. Во правото е познато правилото дека тој што тужи(во случајов Никола) треба да поднесе докази и да докажува.

Еј не си?:vozbud:

Еве пошо Груевски нема докази (не е возможно да ги има) треба Бранко да го тужи за клевета ти текнува?

А инаку Груевски не тужи туку обвинува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom