ABC
“градител“
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 15.696
- Поени од реакции
- 193
A toa e napisano od....
Да барам?:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A toa e napisano od....
Туку, со Аларова што се случи?
Baraj, cisto kolku da im se pojasni sostojbata na zabludenive gwujojugend-cinja!Да барам?:smir:
темава не е за Аларова
A toa e napisano od....
14:28 РЕПУБЛИКА Македонија има доволно различно име од окупираната грчка провинција Македониа. Таа е Македониа, Ние сме РЕПУБЛИКА Македонија. Ние имаме статус на држава (тоа “од 1945“ си го додал сам), окупираната провинција, нема. Ако толку многу се плашат дека не се разликуваме, нека ја викаат Беломорска Македонија -Провинција Јужна Македониа.
И еден поздрав до сите “Македонци“ кои нешто се двоумат во последно време: (следат мапи)...
Baraj, cisto kolku da im se pojasni sostojbata na zabludenive gwujojugend-cinja!
Ne e.
АБЦ, автограм ?
![]()
Бате нема веќе, "комуњарите се криви, Бранко е крив"...и сл. срања. Сфатете, се зависи од ДПМНЕ од 12 мај па натака. Цела одговорност е во нивни раце, а јас ти зборам за кога ќе почне колата да се спушта по ридот, нема да има кој да ја повлече рачната за да застане.типично комуњарски
само песимистички да се гледало и против државата
наместо со единство да возвратиме наспроти грчкото единство во тој поглед вие од опозицијава мајтап си прајте секакви предлози прифаќате во врска со името и идентитет небаре вие сте ја создале државава и сте го измислиле името па лупате некои глупости безвезе
алал да ви е
Ќе биде за смеење, ама јас ќе плачам. Ќе биде за ликвидирање ама јас тогаш ќе Ви го глеам сеирот. Кога ќе се изврши притисок врз нас, па кога нашите власти ќе прифатат некоја додавка, е тек тогаш ќе биде, Шие ми га Ѓуро. Ама ако, живи биле па виделе.
А за што треба да се тресам?Ауууу гледам уште сега се тресеш како мало дете, до душа и дете си.
Бате нема веќе, "комуњарите се криви, Бранко е крив"...и сл. срања. Сфатете, се зависи од ДПМНЕ од 12 мај па натака. Цела одговорност е во нивни раце, а јас ти зборам за кога ќе почне колата да се спушта по ридот, нема да има кој да ја повлече рачната за да застане.
Нема нели сплотување, нели "ние" сме бележани? Ние сме соросоиди, комуњари, србомани, продадени души....па што бараш тогаш да се сплотиш со мене, нели јас ја мразам Македонија...арно ама времето ќе ти покаже кој ја мрази повеќе од мене. А јас ја сакам Македонија...