СЕ ВИКАТЕ ВАРДАРИЈА - грчка емисија со отец НИКОДИМ

Се потресов кога му рекоа надвор ве чека полициско возило:nesvest:

Алал нека му е како е смирен и издржува. Ете како сме опстојале.
Тоа циганот мн жифчан бре :)

да да ... таа е таа слика на која тврдат дека Отецот бил хомосексуалец ...
и врз база на тоа е истеран од грчката Црква

Царкњас јас го памтам од дете и е слабичок исусшен чоек. Оној на сликата е со мевои.

Проблемот е што грчките тајни служби се служат со местенки, како да се во 19 век.
И по менталитет и по однесување личат на ѓупци.

сега првпат ја видов сликата :pos2: диспропорција на глава тело, нееднаква светлина, зошто е црнобела во време на дигитални апарати, кој ја сликал ???некој со барутен блиц:vozbud:, ако сликата е тајно сликана зошто учесниците позираат како за геј часопис..ова е смешно за било чии стандарди, уште даоди во ударен термин во наводно сериозна емисија со хичког музика во позадина и заплашувања од типот полициска кола дојде да ве собере...кгб и гестапо заедно можат вода да им носат...мислам дека е доволно околу тоа

сакам да обрнам внимание околу еден дел на началникот на грчкото дбк за солун...

НИЕ НЕ ТУКУ ТАКА ЕЛИМИНИРАМЕ ЛУГЕ..првин ги следиме

дали тоа јавно се закани со ликвидација во сред емисија среде бел ден во сред земја членка на ЕУ И НАТО??????

Царкњас јас го памтам од дете и е слабичок исусшен чоек. Оној на сликата е со мевои.

Проблемот е што грчките тајни служби се служат со местенки, како да се во 19 век.
И по менталитет и по однесување личат на ѓупци.

нормално дека е фалсификат ...
само пази шо вика овој у студио шо се престави дека е од разузнавање шо им е на гејциве ... во ФБИ ја дале сликата на испитување и им потврдиле дека е оригинал :pos2: колку се загреови

нормално дека е фалсификат ...
само пази шо вика овој у студио шо се престави дека е од разузнавање шо им е на гејциве ... во ФБИ ја дале сликата на испитување и им потврдиле дека е оригинал :pos2: колку се загреови

Тој што кажа за сликата беше некој поп грчки, со замаглен лик. После се јавува наводно екс шефот на тајната грчка служба од Солун.

Тој што кажа за сликата беше некој поп грчки, со замаглен лик. После се јавува наводно екс шефот на тајната грчка служба од Солун.

добро во секој случај ... рекоа у ФБИ на испитување ја дале сликата и им потврдиле дека е оригинал ... колку се смешни ...

Eeeeeeejjjj што не им прават на нашиве во Окупирана Беломорска Македонија . Овие се болни Циганиве бе , кој комплекс го имаат со нас бе еееејјјјј . Кај не те ризнаваат како човек тој ти се меша во најсвето нешто бе ееееејјјјј во Црква . Што му прават човеков . какви се не понижувања треба да истрпи само затоа што е МАКЕДОНЕЦ . Треба многу да учиме од нашите Долу .:toe:

za demokratija mozat samo da ucat od makedonija,tuka vakvo nesto da mu se desi u emisija na nekoj albanec makedonija ke ja snema od karta ciao amigo....hehe kolku samo treba a ucat neli....hehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom