За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
види вака тој пиша дека Грујо бил пријател со Дуи
јас му пишав дека овој не е поарен
тоа што политиката е лајно е
и кажав јас
претседатели ќе си се менуваат
ние ќе си дискутираме
а партијата ќе си тера со овој или оној на чело

Според мене проблемот лежи во самиот повеќепартиски систем кој условува на голема поделеност кај народот. 2 милионска држава 40 партии и целиот народ расределен и меѓусебно омразен со поделбата на сдсовци, вмровци, демократи, либерали, пдповци, дуовци итн,итн...... Само двопартиски систем му е мајката и ќе видите колку помалце ќе биди воочлива разликата во поделеноста на народот скоро и ќе ја нема. :helou:

Според мене проблемот лежи во самиот повеќепартиски систем кој условува на голема поделеност кај народот. 2 милионска држава 40 партии и целиот народ расределен и меѓусебно омразен со поделбата на сдсовци, вмровци, демократи, либерали, пдповци, дуовци итн,итн...... Само двопартиски систем му е мајката и ќе видите колку помалце ќе биди воочлива разликата во поделеноста на народот скоро и ќе ја нема. :helou:

секаде каде што има двопартиски систем разликата меѓу тие две партии е многу мала

пријател е со Харадинај тоа е факт
за бугарскиот текст немаш соодветен одговор
бегаш од одговорност
бегаш од вистината
бегаш од реалноста
поздрав и се најдобро

ako malku poveke se zapoznaes so nekoi realni fakti podobro ke se custvuvas
prijatel so haradinaj e ovaa vlast na celo so grujo
dokaz za ova se site grabezi na banki i posti vo vreme na vladeenje na ovaa vlast,site grabezi vklucuvajki go i posledniot grabez na pro kredit banka ,zad site grabezi stojat isti luge,a niv nikako da gi uapsi ovaa vlast

za bugarskiot tekst TI voopsto nemas odgovor

begas od odgovornost-toa e tocno site podrzuvaci na grujo i samiot grujo begaat od odgovornost
begas od vistinata-taka si mu pisal.no toa vazi za tebe i za tvoite istomislenici,vie ednostavno ne ni znaete sto znaci zborot VISTINA,EDNOSTAVNO SE IZGUBIVTE VO LAVIRINTOT NARECEN LAGA

begas od realnosta-vie nikogas ne ste bile del od realnosta,i neznaete sto e toa realnost ,zarem sega ke ne ubeduvas deka site poltroni sto se do grujo zasluzeno zemaat plata od budzetot,zarem ke ne ubeduvas deka branitelite lezele doma i zemale plata na tug grb ?da te prasam dali sega
ima takvi sto zemaat plata a nisto ne rabotat ?? i ti ke kazuvas sto e realno sto ne e.

vo vrska so naslovot na temata veke pisav pred poveke posta,no sega samo ke potspomnam,stom e grujo tolku SILEN politicar sto e bitno kako ke se vika partijata na cie celo ke bide toj,pa neli narodot glasa za licnosti,pa neli site go sakaat,sto znaci neka si napravi nova partija moze da si ja vika "NOVA DEMOKRATSKA ALTERNATIVA" ,i pak lugeto ke si go izbiraat i ke si vladee uste sto godini ,pa eden e grujo sto e bitno na koja partija stoi na celo

оса толкав текст а ништо паметно не кажа
бравос

Колку за известување на сите од форумот,генералот Горан Стојков е голем поддржувач на политиката на Груевски,а за него колку што разбрав кога се збореше низ град Љубе претставува несериозна личност со која не сака да има повеќе контакт:toe:

ova ti se informacii od rekla kazala niz grad ,ili od rekla kazala po direktiva na nekoj naracatel ,stom se znaes de kazi i za stojance angelov i on da ne e podrzuvac na grujo,i komu toa branitelite davaat izjavi deka nesakaat da imaat poveke kontakti ,tebe licno ili mozebi na potparolot na dpmne latas

Pa po inicijativa na Ljube se formiraja tigrite i lavovite ne po zelbata na Ljubco. Tie specijalci se borea vo 2001 i Ljube ramo do ramo so niv.Denesnata vlada gazi na niv isto kako komunjarite pred nekolku godini.

Тигрите беа многу години претходно формирани:smir:

Љубе во 2001 беше во филм дека е голем херој и голем еб*ч. Компонираше револуционерни песни, пукаше од митраљез пред новинарки, ја еб*ше Ганка на скалите помеѓу подрумот и првиот спрат на неговата куќа на Водно, додека поранешниот маж на Ганка лежеше мортус пијан во подрумот, а жена му на Љубе горе на 2 спрат се правеше на три и пол дека не знае што прави херојот доле (а ние од 5-та управа му чувавме „стража“ околу куќата) и гледавме што тоа прави херојот.

Будаличиште дефинитивно.

za BRATOT ova i ne e tolku loso ako e vistina barem se gordeeme deka pokraj drugite kvaliteti imal i takvi vistinski maski sposobnosti.

ama sega vo nedostig na zeni vo dpmne,tuku samo ekspanzija na hermafroditi od tipot na goce jankulovska i silvana bonev ,kako i baba dulik,da ne znaes grujo na kogo mu se kacuva ,a i obratno da ne mu se kacuvaat ????oti borkica ve nattrca duri do veles stigna dodeka da ja fatite i vratite

нити мене твојата
затоа ти кажав дека не е паметно

pa jas ne ti ni dadov ocenka dali si pisal pametno ,ne postoi ocenka pomala od 0
a ni na kraj pamet ne mi padna deka MOZEBI TI NESTO KE RAZBERES

ne se sekiraj ,utre vo stab ke ti go objasnat mojot post i ke ti kazat sto si trebal da repliciras.

pa jas ne ti ni dadov ocenka dali si pisal pametno ,ne postoi ocenka pomala od 0
a ni na kraj pamet ne mi padna deka MOZEBI TI NESTO KE RAZBERES

ne se sekiraj ,utre vo stab ke ti go objasnat mojot post i ke ti kazat sto si trebal da repliciras.

ниеден мој пост не е произлезен од штаб нити ќе биде
се се базира на мое лично размислување
што не е случај со тебе

добро бе ај што брчите, брчите
па нели "братот" Љубе ќе формира партија
што ја тупите толку незнам
ако е поарен и поспособен нека го земе членството на ВМРО ДПМНЕ и нека дојде на власт

ниеден мој пост не е произлезен од штаб нити ќе биде
се се базира на мое лично размислување
што не е случај со тебе

добро бе ај што брчите, брчите
па нели "братот" Љубе ќе формира партија
што ја тупите толку незнам
ако е поарен и поспособен нека го земе членството на ВМРО ДПМНЕ и нека дојде на власт

ete gledas ti stana jasno
ami toa ti velam grujo so drugarcinjata neka si napraj partija NOVA DEMOKRATSKA ALTERNATIVA i neka si nize pobedi ,a nas neka ni go ostavi toa sto ni go ukrade ,nema sto nie da si odime ,nie sme VMROVCI a tie od demokratska alternativa na CILE sto se rasformiraa tie treba da si napravat nova partija ,tie se bez partija ,i se napikaa so sila vo vmro

ete gledas ti stana jasno
ami toa ti velam grujo so drugarcinjata neka si napraj partija NOVA DEMOKRATSKA ALTERNATIVA i neka si nize pobedi ,a nas neka ni go ostavi toa sto ni go ukrade ,nema sto nie da si odime ,nie sme VMROVCI a tie od demokratska alternativa na CILE sto se rasformiraa tie treba da si napravat nova partija ,tie se bez partija ,i se napikaa so sila vo vmro

види Грујо е претседател на ВМРО ДПМНЕ
тоа тебе дали ќе ти се допаѓа е најмалку битно
ако дојде време да збориме за ВМРО ДПМНЕ на Драган Богдановски и Владимир Транталовски тогаш ни едниот биле во оформувањето ни другиот
а пошто Грујо како сегашен претседател има поддршка од Транталовски како најстар основач на ВМРО ДПМНЕ, пошто Богдановки не е жив така да џабе си тропаш
ти кажав ако сте способни превземете го членството со навата партија на Љубе како што кажа овде ќе се викала ВМРО Обединета
мислам ако сте способни и попаметни

ova ti se informacii od rekla kazala niz grad ,ili od rekla kazala po direktiva na nekoj naracatel ,stom se znaes de kazi i za stojance angelov i on da ne e podrzuvac na grujo,i komu toa branitelite davaat izjavi deka nesakaat da imaat poveke kontakti ,tebe licno ili mozebi na potparolot na dpmne latas

Види сега,за генералот Стојков сум сигурен бидејќи сме сограѓани од Струмица и тој лично учествуваше во кампањата на Ѓорге Иванов.
А тој Ангелов првпат го видов пред 3-4 месеци до тогаш не знаев оти постоел.А и какво право има тој да бара нешто кога шеф на бранителите им беше Горан Стојков.Ама Горан знае дека тоа што го бараат е нераеално затоа и не се глупира,а и се разбира попаметен е од Стојанче.
Горан е професор по политички науки,а за овој Ангелов сигурен сум дека нема ни средно,по речникот се познава:toe:

Види сега,за генералот Стојков сум сигурен бидејќи сме сограѓани од Струмица и тој лично учествуваше во кампањата на Ѓорге Иванов.
А тој Ангелов првпат го видов пред 3-4 месеци до тогаш не знаев оти постоел.А и какво право има тој да бара нешто кога шеф на бранителите им беше Горан Стојков.Ама Горан знае дека тоа што го бараат е нераеално затоа и не се глупира,а и се разбира попаметен е од Стојанче.
Горан е професор по политички науки,а за овој Ангелов сигурен сум дека нема ни средно,по речникот се познава:toe:
?????
Тебе да ти се смејам или да те рачунам за нераучунлив попут некои други депебене-овци?
Човече... кој фуш и пред се нетачни информации... :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom