Abe ti ako si zaslepen vo Gruevski i odis po negoviot pat i sakas da si albanski sluga ne e moj problem.
Ajde dokazi mi deka ovie mladi luge koi bea spremni da umrat sedea doma. Znaci nekoj drug e slep tuka i ima problem so mozokot.To ti e Makedonski mentalitet si plukame na nasite braniteli koe se borele za denes da ne zivejme vo Golema Albanija.Zaradi takvi kako tebe Kiro i SDSM denes Makedonija e vo zabluda dali vistina Aleksandar bil Makedonec, VMRO makedonsko, Lavovite borci i dr.Zaradi to sho ne si go pocituvame to sho e nashe tuku go negirame i komsiite ni go prisvojvat.
PS.Videoto ne e foto-montaza
Албански слуга е пријателот на Харадинај многу јасно знаеш кој
значи се горедееш дека по иницијатива на Љубе биле дел од лавовите и тигрите кои биле на боиште и се бореле
а останатите кои не се бореле и седеле дома не се по иницијатива на Љубе иако беа блиски до него, назначени од него и сега на избориве се тепаа за него
никој не плука на бранителите барем не јас
не мешај баби и жаби
те прашав што е со тие што земаа незаслужени пари на туѓ грб ти рече дека е крив Борис
јас никаде не ги спомнав вистински бранители дека седеле дома
тоа ти го измислуваш оти така ти одговара за да ми избегниш одговор на прашањето
е од такви Љубе што седеа дома и земаа пари на туѓ грб пати Македонија
немој да ме ставаш во иста кошница со Киро и СДС
на тоа никаде не наведов тие треба да се бесат
значи со добрите работи на Љубе си горд, а лошите работи кои ги направил или ги префрлаш на други или ги избегнуваш
не бива така
многу јасно знаеш за што ти правам муабет, а го избегнуваш прашањето и окривуваш други