За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
Ok togas Goran Stojkov ne bese na boishte??Stojance Angelov koj prezivea rana nekolku santimetri pod srceto??

сеа не бегај од одговорот
не те прашав за Стојков и Стојанче
не се прај наудрен
дај ми одговор на тоа што те прашав
знам дека можеш ти

сеа не бегај од одговорот
не те прашав за Стојков и Стојанче
не се прај наудрен
дај ми одговор на тоа што те прашав
знам дека можеш ти

A cekaj Stojkov i Angelov ne bea vo lavovite??

OK nema problem.Niv gi naznaci togasniot pretsedatel Boris.

како не ти е срам
треба да се засрамиш

види што си пишал

Pa po inicijativa na Ljube se formiraja tigrite i lavovite ne po zelbata na Ljubco. Tie specijalci se borea vo 2001 i Ljube ramo do ramo so niv.Denesnata vlada gazi na niv isto kako komunjarite pred nekolku godini.

а овие што седеле дома и земале плата се формирале по иницијатива на Борис
тие луѓе беа најблиски до Љубе и беа назначени од него
за време на претседателските избори истиите тие беа одговорни за штабот на Љубе и збираа гласови во негово име
му се оддолжуваа за услугата која им ја направи што земаа плата 2 години на туѓ грб

Љубе поарно ништо не пишувај оти почна да се брукаш
да лажиш и да расипуваш теми
не бегај од реалноста
прифатија таква каква што е
ако си слеп приврзаник на некого тогаш си имаш проблем

Љубе поарно ништо не пишувај оти почна да се брукаш
да лажиш и да расипуваш теми
не бегај од реалноста
прифатија таква каква што е
ако си слеп приврзаник на некого тогаш си имаш проблем

Abe ti ako si zaslepen vo Gruevski i odis po negoviot pat i sakas da si albanski sluga ne e moj problem.

Ajde dokazi mi deka ovie mladi luge koi bea spremni da umrat sedea doma. Znaci nekoj drug e slep tuka i ima problem so mozokot.To ti e Makedonski mentalitet si plukame na nasite braniteli koe se borele za denes da ne zivejme vo Golema Albanija.Zaradi takvi kako tebe Kiro i SDSM denes Makedonija e vo zabluda dali vistina Aleksandar bil Makedonec, VMRO makedonsko, Lavovite borci i dr.Zaradi to sho ne si go pocituvame to sho e nashe tuku go negirame i komsiite avtomatski ni go prisvojvat.

PS.Videoto ne e foto-montaza

Abe ti ako si zaslepen vo Gruevski i odis po negoviot pat i sakas da si albanski sluga ne e moj problem.

Ajde dokazi mi deka ovie mladi luge koi bea spremni da umrat sedea doma. Znaci nekoj drug e slep tuka i ima problem so mozokot.To ti e Makedonski mentalitet si plukame na nasite braniteli koe se borele za denes da ne zivejme vo Golema Albanija.Zaradi takvi kako tebe Kiro i SDSM denes Makedonija e vo zabluda dali vistina Aleksandar bil Makedonec, VMRO makedonsko, Lavovite borci i dr.Zaradi to sho ne si go pocituvame to sho e nashe tuku go negirame i komsiite ni go prisvojvat.

Албански слуга е пријателот на Харадинај многу јасно знаеш кој
значи се горедееш дека по иницијатива на Љубе биле дел од лавовите и тигрите кои биле на боиште и се бореле
а останатите кои не се бореле и седеле дома не се по иницијатива на Љубе иако беа блиски до него, назначени од него и сега на избориве се тепаа за него

никој не плука на бранителите барем не јас
не мешај баби и жаби
те прашав што е со тие што земаа незаслужени пари на туѓ грб ти рече дека е крив Борис
јас никаде не ги спомнав вистински бранители дека седеле дома
тоа ти го измислуваш оти така ти одговара за да ми избегниш одговор на прашањето
е од такви Љубе што седеа дома и земаа пари на туѓ грб пати Македонија
немој да ме ставаш во иста кошница со Киро и СДС
на тоа никаде не наведов тие треба да се бесат

значи со добрите работи на Љубе си горд, а лошите работи кои ги направил или ги префрлаш на други или ги избегнуваш

не бива така
многу јасно знаеш за што ти правам муабет, а го избегнуваш прашањето и окривуваш други

:uvo:

Ajde dokazi mi deka ovie mladi luge koi bea spremni da umrat sedea doma. Znaci nekoj drug e slep tuka i ima problem so mozokot.To ti e Makedonski mentalitet si plukame na nasite braniteli koe se borele za denes da ne zivejme vo Golema Albanija.Zaradi takvi kako tebe Kiro i SDSM denes Makedonija e vo zabluda dali vistina Aleksandar bil Makedonec, VMRO makedonsko, Lavovite borci i dr.Zaradi to sho ne si go pocituvame to sho e nashe tuku go negirame i komsiite ni go prisvojvat.

Се слагам со тоа дека денешните функционери на власта ги заборавија бранителите учесниците во конфликтот и во Министерствата немаат почит кон нив но тоа е најмногу одраз на тоа што голем дел од нив и не беа дел од 2001 год,а најмалку дел од ВМРО ДПМНЕ и сега само се добри глумци.
Што се однесува до Киро човекот е научен само да слуша како од Белград но СДСМ со Црвенковски го смени знамето името без да добиеме за возврат нешто освен вето во Букурешт па за некој сега е Груевски крив Бошковски :sekss: а Бранко ПРИНЦ НА БЕЛ КОЊ.:tapp:
Е МАКЕДОНЧЕ МАКЕДОНЧЕ ПАК НЕКОЈ НА ТВОЈА СМЕТКА ЌЕ СЕ СОНЧА НА ЗЛАТНИ ПЕСОЦИ.:uvo:

Албански слуга е пријателот на Харадинај многу јасно знаеш кој
значи се горедееш дека по иницијатива на Љубе биле дел од лавовите и тигрите кои биле на боиште и се бореле
а останатите кои не се бореле и седеле дома не се по иницијатива на Љубе иако беа блиски до него, назначени од него и сега на избориве се тепаа за него

никој не плука на бранителите барем не јас
не мешај баби и жаби
те прашав што е со тие што земаа незаслужени пари на туѓ грб ти рече дека е крив Борис
јас никаде не ги спомнав вистински бранители дека седеле дома
тоа ти го измислуваш оти така ти одговара за да ми избегниш одговор на прашањето
е од такви Љубе што седеа дома и земаа пари на туѓ грб пати Македонија
немој да ме ставаш во иста кошница со Киро и СДС
на тоа никаде не наведов тие треба да се бесат

значи со добрите работи на Љубе си горд, а лошите работи кои ги направил или ги префрлаш на други или ги избегнуваш

не бива така
многу јасно знаеш за што ти правам муабет, а го избегнуваш прашањето и окривуваш други

Prvo Bugarin, poslem Albanec sho e sledno???
Duri sega svativ so koj pisam zato:vozbud:Zatoa nekoj prasanja ne zasluzuvat odgovor cao brate!!!

Prvo Bugarin, poslem Albanec sho e sledno???
Duri sega svativ so koj pisam zato:vozbud:Zatoa nekoj prasanja ne zasluzuvat odgovor cao brate!!!

пријател е со Харадинај тоа е факт
за бугарскиот текст немаш соодветен одговор
бегаш од одговорност
бегаш од вистината
бегаш од реалноста
поздрав и се најдобро

пријател е со Харадинај тоа е факт
за бугарскиот текст немаш соодветен одговор
бегаш од одговорност
бегаш од вистината
бегаш од реалноста
поздрав и се најдобро

И што ку* ако бил пријател со Харадинај, и Николче е пријател со Ахмети и со ДУИ па што. Секој си гледа да извлечи корист еден од друг, така да не мора да се повторувате на секој пост, сите овие работи да ја покажуваат каква е самата личност али тоа е јебига. П.С политиката е едно многу големо лајно.:nesum:

И што ку* ако бил пријател со Харадинај, и Николче е пријател со Ахмети и со ДУИ па што. Секој си гледа да извлечи корист еден од друг, така да не мора да се повторувате на секој пост, сите овие работи да ја покажуваат каква е самата личност али тоа е јебига. П.С политиката е едно многу големо лајно.:nesum:

види вака тој пиша дека Грујо бил пријател со Дуи
јас му пишав дека овој не е поарен
тоа што политиката е лајно е
и кажав јас
претседатели ќе си се менуваат
ние ќе си дискутираме
а партијата ќе си тера со овој или оној на чело

A cekaj Stojkov i Angelov ne bea vo lavovite??

Колку за известување на сите од форумот,генералот Горан Стојков е голем поддржувач на политиката на Груевски,а за него колку што разбрав кога се збореше низ град Љубе претставува несериозна личност со која не сака да има повеќе контакт:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom