И така и така, ама ова 95% од нормалните луѓе во Македонија можат да го сонуваат... знаеш колку луѓе постојат што немаат видено банкнота од 500 евра? Не правиме муабет за сумата што ја бара батето, можеби во помалите градови е еднаква со сума за солиден стан. Ако имаш 18.000 евра за возило, имаш огромен избор, немора да го гледаш тоа, до тие пари има огромен избор на нови возилца со солиден квалитет.Да кажете такво нешто и така и така
Абе што тука во Македонија се е скапо испод 15 000 евра добра кола неможеш да најдеш сега баш видов 5 000 евра Голф 5ка во бугарија 25 000 км поминати гром кола ама па неможеме да ја купиме а најмалку па да ја возимеИ така и така, ама ова 95% од нормалните луѓе во Македонија можат да го сонуваат... знаеш колку луѓе постојат што немаат видено банкнота од 500 евра? Не правиме муабет за сумата што ја бара батето, можеби во помалите градови е еднаква со сума за солиден стан. Ако имаш 18.000 евра за возило, имаш огромен избор, немора да го гледаш тоа, до тие пари има огромен избор на нови возилца со солиден квалитет.
+ возилото ти е на странски табли... оцаринет, ама имаш уште по него трошкови.
За 5000 евра 5-ка нема во германија, таа во бугарија е матна.Абе што тука во Македонија се е скапо испод 15 000 евра добра кола неможеш да најдеш сега баш видов 5 000 евра Голф 5ка во бугарија 25 000 км поминати гром кола ама па неможеме да ја купиме а најмалку па да ја возиме
Види може сум грешка:back:За 5000 евра 5-ка нема во германија, таа во бугарија е матна.
Ова на сликата е од Гугл...ќе го пронајдете како СЕАТ 131Овој на сликава е на странски табли
Добра финта е тоа за америчкиот пазар Како и да е, мене ми изгледа сосем солидно...Е не е баш за амерички пазар
Уште едно вакво коска видов во Куманово, реставрирано со алу бандажи значи има барем 2 во Куманово во возна состојба