Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Каморанези и Диего најподвижни:
АМаури најмалку има истрчано , а напаѓач е :pos2:

Добро бе , што играат нашиве ??? .. заслужено водство на Бордо.

Овој Амаури е тотално неснаодлив во шеснаесетник. Неможе да даде гол од еден метар :tapp:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Срамота! Точка си ставија. Браво заслужено си тепаа.
Сеа фали уште да испаднеме и се ќе биде најдобро.
Играта за .!. не ја биваше.

Офф

debrecin-liver-2
barsa-inter-1
rubin-dynamo-x
milan-marseile-x
bordeaux-juventus-x
3042

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Срамота! Точка си ставија. Браво заслужено си тепаа.
Сеа фали уште да испаднеме и се ќе биде најдобро.
Играта за .!. не ја биваше.

Офф

debrecin-liver-2
barsa-inter-1
rubin-dynamo-x
milan-marseile-x
bordeaux-juventus-x
3042
Заслужено си победија, ама и онака освоен бод многу не менува. Сега разликата е 1 бод со Барен па во Торино не би требало да имате проблем со Баерн кој е во катастрофална форма.

А кој беше онај Водафон?:pos2:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Катастрофа. Немаме играчи , немаме игра ... НЕМАМЕ ТИМ ЗА ЛШ , тоа е реалноста.
Вечерва се виде колку сме немоќни против избилна екипа. А како би играле против Челзи , Манчестер, Барселона ... едноставно и годинава ништо не правиме во ЛШ. Фали уште да изгубиме од Баерн дома ( што не е невозможно ) и ќе си играме во Европа Лига.

Разочарувачка игра вечерва. Не ми дава надеж да се надевам на титула годинава.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Свака им част на Жирондинците, им покажаа како се игра фудбал а не балет, за поразов одговорноста е само кај Ферара, кажав и пак ќе кажам, човекот можеби е легенда на Јуве ама никако не е за тренер, нема мотивација кај ниеден играч, Касерес само како ненормален трчаше, не го окривувам за вториот гол иако тој беше крив, Амаури катастрофа, мани што напред не направи ништо, ама како само го изгледа Фернандо при првиот гол, свака му част, оцена од мене има -10, се на се си заслужија луѓето, кога ќе се врати Липи тогаш можда нешто ќе се смени, вала цело време ќе се тупкаме во место, веќе не ми е ни битно дали ќе одат понатаму, со ваква игра ништо не правиме :nenene:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Заслужено си победија, ама и онака освоен бод многу не менува. Сега разликата е 1 бод со Барен па во Торино не би требало да имате проблем со Баерн кој е во катастрофална форма.

А кој беше онај Водафон?:pos2:
Офф
Не те сфаќам со последново, иако се обидувам.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Што ли играше Гросо вечерва само незнам. Го дупеа како Украинка во порнич по неговата лева страна.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
На здравје бричење.. Играта не ја коментирам си знаете, само сакам да ги издвојам Киелини Џиџи(како и секогаш) и Касерес како подобри поединци.
Чисто заслужен пораз што би требало да го натера Чиро сериозно да размисли што не чини во тимот. Дали е тоа тактиката, менталитетот или па може самиот Чиро. Поздрав момци и со среќа нека ни е во Торино против Минхен!

FORZA JUVE!

M

Mario Gómez

Гостин
Кој ли очекуваше Бордо вака да не еби...:pos2:

Поздрав до вас, и се надевам на одличен дуел во Торино.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
На здравје бричење.. Играта не ја коментирам си знаете, само сакам да ги издвојам Киелини Џиџи(како и секогаш) и Касерес како подобри поединци.
Чисто заслужен пораз што би требало да го натера Чиро сериозно да размисли што не чини во тимот. Дали е тоа тактиката, менталитетот или па може самиот Чиро. Поздрав момци и со среќа нека ни е во Торино против Минхен!

FORZA JUVE!
Мислам дека е ова, а и тактиката до некаде. Влеговме на терен за да не изгубиме , а не за да победиме.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Според прикажаната игра до сега ни Баерн ни Јуве искрено не заслужија да одат понатака. Како и да е ќе биде интересно за 2 недели... Барем ако ништо друго да гледаме кољеж па нека оди тој што ќе е малку помалку тапа :smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Значи вака сега, не е срамота да се биде надигран..., не е срамота да се изгуби... ама ако тоа е случај како со Интер кој играше со Барселона. Ама кога ќе изгубиш од црнци и арапи кои пред некоја година дознале што е тоа фудбал, зборови и коментирање се непотребни. Не знам што да кажам освен дека сум разиочаран од овој пораз од босиве. Вода у очи немаат, ко искубани кокошки се ама ни одржаа фудбалска лекција.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ова е Јуве?:haha: не ме заебавајте мали деца:haha:... Иако паднаа и двата гола по негова вина најдобар беше Касерес го имаше насекаде вака ако продолжи супер е, туку што правиме со другиве дрва:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom