- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
2. 3. + PS. Да си ми жив и здрав тамам си кажа. Мали дополнувањаЕ ај по твојот редослед:
2. Се согласувам, и јас сум секогаш за најјаки состави за да нема вака било онака било.
1. Немој сега Маикон и Молинаро во ист кош жити се :pos2:. Добро, разбирам ја дека не пратиш толку Интер како игра како ни јас Јувентус што не го пратам, ама колку и да го фалев Маикон, неговиот придонес лани не го видов јасно дури не спуштив една монтажа со сите голови од лани од Скај Спорт. Човекот во пола акции за гол го има. Левата страна ни е безопасна зошто немаме играч како Маикон таму. А од десната страна често зависи резултатот: ако е Маикон во елемент, тогаш сме незадржливи таму. Забележуваш дека цело време зборувам за офанзивните карактеристики на маикон. Кога би требало десно некој да игра само одбрана, тука би играл Занети пред Маикон.
3. Зошто прашуваш во множина: вие вака и вака... Ние немаме заеднички изграден став хаха. Дакле, ја мислам дека го заслужи картонот. Најди некој што не мисли така и со него дискутирајте. Јас сум „од твоја“ по оваа точка :smir:
P.S. Кога сме кај Мело, ќе кажам пак, макар што мислам дека тогаш дискутиравме за ова: кога Дејан Станковиќ или Илчо Наумовски ќе кажат „У ПИЧКУ МАТЕР“ а камерата ќе ги фати, вие разбирате што кажале или „Ни сте из одавде?“
Кој зборува Италијански знае што кажал Мело, само никој не го изјави тоа јавно освен Матераци.
Тоа не значи дека картонот што го доби Маикон не е заслужен зошто Мело не добил. Различни судии, различен критериум и тоа е...
- Сеуште незнајме шо кажа. Па и да опцул. Можи јас би му дал картон а ти не прашањее на критериум
- „Зошто во множина? “ - имаше минимум 5 поста на фанклуб Интер дека ова е местенка. Ако ти кажав „вие“ наместо „тие“ можеше да речиш водруго лице да се обраќам :smir:. Ај заеби граматика се разбравме.
1. Па то зборам бе дека молинаро не е звер и то сакам да укажам колку ми значи мене Маикон. А Маикон според многумина кај вас е најјакиот играч шо го имате.