1. Маикон - според многумина еден од најјаките бакој. Ок, зато и го напишав то нешто оти уште ј памтам утакмицата кога Недвед го праеше како мало дете. Според мене Маикон не е толку јак, ако можи да трча како коњ незначи дека е ептен добар, ене го и Молинаро исто трча па шо. Енивеј не ми е гајле дали игра Маикон или пак Барези стани од клупа битно ми е да не префрлате кога ќе изгубите.
Kaко може да удирате на таков муабет за изговори кога ко прво, Маикон е бек( далеку е од алфа и омега у екипата ), ко второ, Занети е алтернатива и трето, лани без Маикон гостуваа во Торино .
Занети е подобар во дефанзива од Маикон, једино што ке недостасува се кросевите на бразилецот, ништо повеќе .
Оние под 18ка удираат на таков муабет, тој и тој не играше, бла бла, нема везе, и АКО изгубат не верувам да се бараат изговори, мањебитно, мечот ќе биде од огромно значење пред Се за Јуве доколку негативата до тогаш е 5 или повеќе бода, Интер поопуштено ке влезе у тој меч, пораз нема да е огромна трагедија, нерешено исто, победа ко дополнителен шлаг на торта и тоа е тоа .
Мело ако не се лажам, на судијата му рече го*но, нејсе тој момент, батали, и ја го спомнав али пак, 91ва минута, веќе решен натпревар, тотално непотребна и глупава реакција, Мело пцуеше али пцуеше у 1-1, афекти мафекти, таков беше тој натпревар со Џенова, напнат, ова више опуштена атмосфера, победа загарантирана, и за шо, за еден мочан аут ( и тоа на половина на Болоња ).