Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Pa i nema podobar napagac koj vo momentov moze da se kupi... Dzeko i Gignac se momentalno najdobrite napagaci na pazarot... mene mi e seedno koj od niv dvajca i da dojde...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не споредувај сега Германија со Италија, види вака тие 26 гола што Џеко ги постигнал во Волфсбург ке бидат смалени на 14 во Јуве, и за што фрлени 25 милиони, за џабе, и други играчи можда навиваат за друг клуб но тоа јавно по 5-6 пати не го потенцираат, и сега виде Џеко дека Милан нема да плати за него толку пари и ајде во Јуве има место, е така не одат работите :toe:

Не бе нема везе тоа, тоа било само шала од страна на Балотели, медиумите веднаш дигнаа прашина околу тоа а едноставно нема везе ништо што пишуваат, Балотели си е од школата на Интер.
1. Да Германија која исто има подефанзивно првенство и Волсбург тим кој до лани се бореше за опстанок

2. Мајтап е бе. Балотели сигурно с заебава а воедно и прај притисок врз Мурињо да не јади гомна за него

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
За да се доведе Џеко треба да се одвојат некаде 25 милиони евра сигурно, што не верувам дека нашиве ќе платат, јас сум за да се доведе Домингез, незнам за вас али мене многу ми се допаѓа неговата игра, има неверојатна техника, значи може буквално сам да влезе да ти ја измеша цела одбрана и да даде гол или пак добро да асистира, плус за без пари, подобра опција од таа не верувам да има, добиваш одличен играч за без пари, не велам дека и Чамак е слаб само што разликата помеѓу Домингез и Чамак е тоа што Чамак е повеќе во стилот на Трезе и далеку е поспор од Домингез, овој може да игра и како напаѓач а сум го гледал и како крило и на секоја уткмица прикажува добри игри, плус ако се земе фактот дека во калчото се игра доста статичен фудбал, мислам дека одлично би се снашол во Јуве.
Џеко е одличен фудбалер, извонреден стрелец, но ако Јуве одлучи да даде 25+ милиони за напаѓач мислам дека е подобро тие пари да се дадат за Жигњак, а не за Џеко. Жигњак е тип на напаѓач кој мислам дека за неговиот начин на игра, Калчото ќе му биде Првенство кое најмногу му одговара, а и Јуве има одлична традиција со Французи кои перфектно се вклопиле во тимот на Јуве (Платини, Дешамп, Трезеге, Турам итн). А и Чамак мислам дека одлично би се вклопил во Јувентус зошто се работи за извонредeн фудбалер, и тој е играч кој би преминал во Јуве без оштета исто како и Домингез.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ciao ragazzi come sieteee? се изгубив малце поише не сум пишал одамна ај ќе пишам нешто поише попосле ме мрзи:)

Bilet so avtobus Skopje-Ljubljana-Skopje e 6800den.Od Ljubljna ima sekoj den po tri voza za Milano Centrale karta e 60 evra i e 10 saati pat.Ako ima zainteresirani poleka da se pripremame i pisete mi na privat pls.Inaku vo Milano se naoga hotelce znaci krevet kupatilo televizor za 50 evra nok.RAZMISLUVAJTE POLEKA POCNUVA DA SE VRTI OVOJ DOBAR MOABET.Za ovoj trip mora da imame nov pasos i normalno kes bi rekol najmalce po 300 400 evra.Pozdrav.Znaci moabetov ako se ide poleka da se priprameme na vreme zosto leti vreme.
ова е интересен муабет ,и ја сакам да идам само сеа немам кеш нишо,боље е преку Загреб,еден другар ќе иде на јуве-интер ,он има идено у Торино .до Загреб околу 60 евра и од ЗГ до Торино не знам точно околу 50 евра Тимче таа работа знае:) треба да го прашам тој ми кажуваше само заборавив

иначе шо има ново?ќе го зимаме Ранокиа а?и читав за Бакари нешо и тоа е тоа а Удине ќе го јадат ,со удине ќе биде mangiarerulez

С

сашенко

Гостин

Па моментално од оние играчи на пазарот кои јувентус би ги купил тие се најдобрите ДА.незнам што е смешно сега тука....:nesvest::nesvest::nesvest:

Не е возможно толку голем баксуз да имаме со повредиве.Таман мислев ке му појде супер тој се повредил пак.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Не знам што сте запнале толку по овој Шамак и Жињак или како се вика, навистина Шамак не ме убеди кога го видов а за овој другиот не ни знам каде игра, знам дека за Франција почнал да игра во последно време, а Џеко пак лани беше фантастичен лани, сезонава почна во ист стил и ако продолжи така тогаш 25 милиони не се ништо за таков играч.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Одбраната мора да се стегне пред да се прави било каков муабет за нападот. Читам нешто за Ледезма, може ама под услов Тиаго да добие клоца. Едвај го чекам јануарскиот преоден, да видиме Секо што ни спрема :zlo:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Според Тутоспорт Јувентус против Удинезе ќе игра повторно со формација 4-2-3-1 но главното прашање е кој ќе игра офанзивно лево? Дел Пиеро или Џовинко? Според мене подобро е да почни Џивинко и некаде 60та минута да влезе Дел Пиеро бидејќи Дел Пиеро мора да игра со Бордо во вторник. Се очекува десен бек да биде Григера бидејќи дури вчера Касерес се врате од Уругвај а Зебина не е доволно подготвен.:tapp::tapp::tapp:

С

сашенко

Гостин
Ке биде супер ако го доведеме Дренте.Се надеам ке испадне нешто од зборувањата дека сме заинтересирани да го доведеме во јануари.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А екипата на Реал сака да се ослободи од некои играчи,меѓукои е и Дренте.:smir:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Рубин Казан за Домингез сигурно ќе бара едно 13 -14 мил евра. Не велам дека ни премногу ни премалку. Човекот покажа одредени квалитети.
Џеко и Гињак воопшто не се потребни во Јуве. Имаме тројца кои се речиси слични со нив двајца ( Трез, Амаиру и Јакинта )
Дренте би бил добра опција , а би го земале и за ситни пари со оглед на распродажбата во Реал.

Во врска со Удинезе очекувам сигурна победа. Гостите имаат премногу повредени клучни фудбалери , а главниот играч , Ди Натале , им е казнет.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Добро бе дечки еве ај да кажеме дека ќе го земеме Дренте, кажете ми кај ќе игра човекот, а и не ми изгледа дека е подобар од Де Чеље, да имаше некој квалитет во него тогаш не верувам дека и Реал лесно ќе се откажеше од него а замислете пред него игра еден Марсело кој што истотака не поседува којзнае колку голем квалитет. А од Реал добро би било да се искористи Ван Дер Варт да го позајмиме или некако и да се ослободиме од Тиаго е тоа би била добра зделка.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Рубин Казан за Домингез сигурно ќе бара едно 13 -14 мил евра. Не велам дека ни премногу ни премалку. Човекот покажа одредени квалитети.

Дренте би бил добра опција , а би го земале и за ситни пари со оглед на распродажбата во Реал.
Рубин нема да добие ништо доколку го земеме Домингез, договорот му истекува зимава, така да ако дојде, како слободен играч ќе дојде. Затоа и сите сме за трансферов, нема што да изгубиме, ќе добиеме одлична алтернатива во случај на одсуство на Диего/Каморанези во 4-2-3-1 формација, а којзнае, можеби и првотимец, доколку продолжи со одличните игри што ги прикажува во Казан. :скрстопрст:

А иначе, Дренте... хм.. сериозни сте? :леводесно:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom