Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ако има заинтересираност (20+ луѓе), може да се отиде во некоја туристичка агенција која би го организирала тоа, а за самостојно најдобро е некој да ти обезбеди билети претходно да не отидеш за џабе.
Јас ќе го чекам новиот стадион да го завршат пред да одам :)

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Bilet so avtobus Skopje-Ljubljana-Skopje e 6800den.Od Ljubljna ima sekoj den po tri voza za Milano Centrale karta e 60 evra i e 10 saati pat.Ako ima zainteresirani poleka da se pripremame i pisete mi na privat pls.Inaku vo Milano se naoga hotelce znaci krevet kupatilo televizor za 50 evra nok.RAZMISLUVAJTE POLEKA POCNUVA DA SE VRTI OVOJ DOBAR MOABET.Za ovoj trip mora da imame nov pasos i normalno kes bi rekol najmalce po 300 400 evra.Pozdrav.Znaci moabetov ako se ide poleka da se priprameme na vreme zosto leti vreme.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Да дадам и јас мое мислење за Пандев и Нани, иако станува збор само за шпекулации но штом почнавте да дискутирате . . . Јас сум против доаѓањето и на двајцата особено Нани, а и Пандев колку и да е добар никогаш нема да ме убеди дека е Јувентус материјал, сепак нема сезона со повеќе од 15 гола, али може би се сложил ако дојде како слободен играч, но пак повеќе би сакал подобар од него некого. А за ова одењето на натпреварот со Милан јас сум за, па да видиме.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Bilet so avtobus Skopje-Ljubljana-Skopje e 6800den.Od Ljubljna ima sekoj den po tri voza za Milano Centrale karta e 60 evra i e 10 saati pat.Ako ima zainteresirani poleka da se pripremame i pisete mi na privat pls.Inaku vo Milano se naoga hotelce znaci krevet kupatilo televizor za 50 evra nok.RAZMISLUVAJTE POLEKA POCNUVA DA SE VRTI OVOJ DOBAR MOABET.Za ovoj trip mora da imame nov pasos i normalno kes bi rekol najmalce po 300 400 evra.Pozdrav.Znaci moabetov ako se ide poleka da se priprameme na vreme zosto leti vreme.
Samo da dodadam nesto... ne mora da se komplicira tolku Skopje-Ljubljana-Milano zatoa sto e mnogu poskapo... moze da se najde povraten avionski bilet Skopje-Milano-Skopje za 150-180evra... i poeftino i pomalce maltretiranje po patista...

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Патував до Загреб прошлиот месец со авион повратна карта е 500 евра па сега прерачунај колку е до Милано

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Има комбиња од Струмица кои одат еднаш неделно до Пијаченца за 100 евра и 20 часа си таму а ако се сите за до таму ќе ги однесе секако со доплата:toe:Ако би одел јас ова би го избрал:pipi:

Патував до Загреб прошлиот месец со авион повратна карта е 500 евра па сега прерачунај колку е до Милано
Ти нормален ли си бе што зборуваш?:haha: Со 500 евра јас до Њу Јорк ќе одам:vozbud: Повратна карта за Милано - Скопје нема мисам дека Милано Софија има повратна за некои 150 евра ако не се лажам:pipi:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Jas pred 2 godini imam odeno Skopje- Milano so avion vo eden pravec 115 evra... Znaci povratna karta ne bi trebalo da bide poveke od 200 evra ,a mozebi i pomalce...

A ima i razlika od avion do avion... klasi se vo prasanje :smir:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ако се организираме јас сум in, треба само да видиме во слободен термин, можда некој се зафатени со факс и разни други работи, тоа треба се да се испланира, може да видиме со дечките од Јувебалкан, таму се спомнуваше нешто за одење, зш да не ојдеме само а да нема карти дур тогаш ќе биде итересно :smir:
Еве Staradama мислам дека е член таму па тој може да ни објасни што како.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
EVE MOMCI PROVERIV VO SOFIJA 160 EVRA POVRATEN BILET PA KAZETE SO KE SE PRAVI POZDRAV I AKO SE IDE DA SE ORGANIZIRAME OD TUKA POZDRAV

http://wftc2.e-travel.com/plnext/bulgarian1/Fare.action;jsessionid=FT2nLBLWGv7pSrt1v3GHHQvc5Mb81ZrL5GCT60CS2FkSwd7LWzwt!2138060570!-2069141882?LANGUAGE=GB&SITE=5ANS5ANS

ZNACI SOFIA MILANO SOFIA E 357 BUGARSKI LEVOVI IMATE VALUTA ALI VO EVRA TOA E 160 ODPRILIKA POZDRAV
Па што ви реков дека е толку а не вие викате 500 евра до Загреб:haha: Инаку да не се зборува на празно 1000% сум сигурен дека никој нема да оди на кој сакате му се кладам:vozbud:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Ke odime preku bugarija ima dosta zainteresirani imame bugarska agencija ali samo da ni cekira karti ke ja iskoristime ne se sekirajte ke se odi ako koga kako ke bideme vo kontakt,200 evra e najmnogu so se taksite nivni i so pat od Skopje do Milano a za ostanatoto ke se dogovarame.pozdrav.FORCA JUVE

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Еве во прилог едно клипче.
Долго ме немаше на форумов па не сум ве ни прател и не знам дали некој го има постирано. Ако го има нека се избрише, а ако не нека ја краси темава:

3:48

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Доколку зборите да патуваме на мечот Милан-Јуве во последното коло, јас имам друг предлог, односно, бидејќи е прекасно да се изорганизираме за мечот со Интер на почетокот на Декември, да се договориме за мечот Јуве -Милан во Торино. Доколку има заинтересирани пишете на темава. Што се однесува до мене, ќе го превртам светот, ама ќе најдам слободни денови да одам за тој меч. Инаку и за мечот со Интер би одел ама веќе е прекасно.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Според Tuttosport, нова трансфер цел на Јуве е Алехандро Домингез, напаѓачот на Рубин Казан, кој во 15 натпревари досега има постигнато 11 погодоци. Исто така Атлетико Мадрид и Милан покажале интерес за напаѓачот, но како предност на Јуве се смета тоа што агент и претставник на Домингез е токму Нестор Сивори, син на легендата на Јуве, Омар Сивори.

После вчерашната изјава на Пацини околу тоа дека Амаури нема право да игра за Италијанската репрезентација, Претседателот на Фудбалската федерација на Италија, Џанкарло Абете изјави дека секој што има Италијански пасош може да се најде на списокот со фудбалери кои ќе патуваат на СП.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom