Pinturicio
Forza Juventus !!!
- Член од
- 22 септември 2007
- Мислења
- 1.705
- Поени од реакции
- 109
Заборавете на Сања. Како прво Арсенал нема да го продаде, а како второ дури и да го продава Јуве нема да одвои 15 мил евра .
Заборавете на Сања. Како прво Арсенал нема да го продаде, а како второ дури и да го продава Јуве нема да одвои 15 мил евра .
Па тој си го гледа точно тоа за што е платен само кој да разбере. Овде на форумов и пошироко можете да се занимавате сите со детски работи како: овој бил ваков, оној бил онаков, ама во суштина тоа што го изјавил Мурињо е со точна намера и цел. А таа не е ни провокација, ни плачење, нити пак тој навистина мисли така за играчите на Јувентус итн итн...Абе од мурињо јас можам да очекувам се така да ова не ме чуди.Не би ме чудело ако отиде и кај папата да се жали зашто христијаните во неговиот тим поради празниците пропуштаат многу тренинзи.Тој човек или е болен или пак е зависен од тоа секој ден да има нешто ново за него во весниците.Не верувам дека во фудбалот ке се најде некој толку луд човек како него во иднина.Еден во милион.Ми се чини ако отворам некоја интернет страница со фудбалски вести и трачеви и ако не видам слика или натпис со мурињо тогаш сигурен сум дека нема ништо интересно(кикс или нешто за смеење ило шо).:pos2::pos2::pos2:наместо да си го гледа тоа за што е платен тој се замара само со јавноста и дали тој лично или преку други луѓе ке каже важно од него има по некој бисер секој ден.Како да има де работни места во интер: тренер и прв човек за односи со јаноста...
Тоа не го изјави Мурињо, туку Снајдер изјави дека Мурињо му рекол да внимава на играчите на Јувентус зошто тие може да стартуваат врз него, со намера да го повредат:Па тој си го гледа точно тоа за што е платен само кој да разбере. Овде на форумов и пошироко можете да се занимавате сите со детски работи како: овој бил ваков, оној бил онаков, ама во суштина тоа што го изјавил Мурињо е со точна намера и цел. А таа не е ни провокација, ни плачење, нити пак тој навистина мисли така за играчите на Јувентус итн итн...
"Mourinho told me that Italy have many Juventus players, and that they will be out to hurt me“
Бре бре овоа Мурињото ги третира играчите ко од г**** да му се правени,( што всушност е точно), Мурињо би го опишал со еден збор : Циркузант и кловн кој постојано прави будала од себе, јас мислам дека ќе биде добар за на насловна на Плејбој :helou:Тоа не го изјави Мурињо, туку Снајдер изјави дека Мурињо му рекол да внимава на играчите на Јувентус зошто тие може да стартуваат врз него, со намера да го повредат:
GRANDE PINTURICCHIO!!!
Е де, сеедно. Го викнал во офисот и му кажал: „Слушај сеа шо сум смислил...“ :pos2:
Енивеј, изгледа се повреди Снајдер па ништо од драмата. Да не беше со репрезентацијата ќе мислев дека е пак некоја ујдурма на Мур ама вака и јас сум мислам дека стварно има повреда...
Фала, да си жив и здравПобрзо да оздрави.Се надевам фул состав ке играат и и интер и јувентус на дербито.
Пред околу 10 дена Тутоспорт најави дека Јуве ја следи ситуацијата со Пандев, но шпекулациите не се толку гласни како тоа што беа во летото. Најверојатно сите тимови кои се заинтересирани за Горан Пандев го чекаат финишот на судскиот спор меѓу Пандев и Лацио за да ги утврдат своите наредни чекори. Ако Пандев успее да го добие процесот, веројатно ќе може уште во Јануари да си замине од Лацио без никаква оштета.Него, предходно (месец некаде) имаше нешто дека доколку Пандев стане слободен играч, Јувентус е заинтересиран за него. Има нешто ново околу тоа (со оглед дека има шанса да биде слободен во Јануари.)
Одлична вест.All clear for Melo!
Па изјави и самиот Дел Пиеро дека се чувствува одлично, и дека е подготвен да биде подобар од кога било.Denes na treningot Ferrara go probal Alex na mestoto na Giovinco i odlicno se soglasuvale so Diego... Duri i namestil 2 gola i eden postignal na Partitelata posle treningot...
Inace fizicki bil pospremen od site ostanati ne ni se primetuvalo dekabil otsuten skoro 3 meseci...