Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.922
- Поени од реакции
- 8.798
Буфон закачил свински грип WTF??? ако знае некој повеќе
Прочита негде или ти кажа некој онака?ако е вистина сме го јаделе.Ете дека уефа нема мука од свински грип па и тие се луге не се роботиБуфон закачил свински грип WTF??? ако знае некој повеќе
јас ова го најдов, велат можеби е свински грип и не е само настинка туку висока температура:smir:Нема врска. Буфон отсуствуваше од тренингот на Италијанската репрезентација вчера поради настинка, но денеска се најавува неговото враќање во Репрезентацијата. link
Во никој релевантен Италијански (и светски) медиум настинката на Буфон не ја споредуваат со свински грип, само СпортДенес ја поврзува и сметам дека е тотална лага и невистина. Се најавува дека Џиџи се враќа денеска во Италијанската репрезентација.Популарниот Џиџи го прескокна тренингот во вторникот поради висока температура која се појави претходната вечер, а сеуште не се знае дали Буфон го нападнал вирусот на свинскиот грип. Неговата крв е испратена на тестирање.
ок си е бе, се извинувам ако ги вознемирив навивачите на ЈувеВо никој релевантен Италијански (и светски) медиум настинката на Буфон не ја споредуваат со свински грип, само СпортДенес ја поврзува и сметам дека е тотална лага и невистина. Се најавува дека Џиџи се враќа денеска во Италијанската репрезентација.
Nema nisto od toa... Mascherano ke se kupuva samo ako Sissoko go napusti Juve vo drug slucaj e totalno nepotreben i negovoto kupuvanje bi bilo uste eden dokaz kolku nesposobni luge go vodat klubot...
Тотално непотребен играч кој Јуве би го чинел 20+ милиони. Тие пари можат да се искористат далеку попродуктивно за тимот. Барса е заинтересирана за Маскерано, а Маскерано изјави дека доколку го напушти Ливерпул тоа ќе биде за Барса, така да мислам дека не постои веројатност Маскерано да дојде во Јуве.
за тие пари еден Давид Силва од Валенсија да дојде и капа настрана, такви играчи ви требат или некое бекче(десно по можност)Тотално непотребен играч кој Јуве би го чинел 20+ милиони. Тие пари можат да се искористат далеку попродуктивно за тимот. Барса е заинтересирана за Маскерано, а Маскерано изјави дека доколку го напушти Ливерпул тоа ќе биде за Барса, така да мислам дека не постои веројатност Маскерано да дојде во Јуве.
Од каде ти е информацијава ? Дај линкЈувентус на натпреварот со Удинезе ќе настапи со дресови на кои место NEW HOLLAND ќе пишува IVECO (уште една компанија за агрикултура под капата на Фиат). Дали се подготвува IVECO да биде спонзор на дресовите за следната годана?
Мене ми изгледа на такво нешто
Juventus e vo pregovori za vo nekoja od narednite sezoni da go nosi logoto na Iveco na dresovite... A kako del od tie pregovori ke bide nosenjeto na logoto na mecot so Udinese... posle toa na dresovite ke se vrati New Holland...Јувентус на натпреварот со Удинезе ќе настапи со дресови на кои место NEW HOLLAND ќе пишува IVECO (уште една компанија за агрикултура под капата на Фиат). Дали се подготвува IVECO да биде спонзор на дресовите за следната годана?
Мене ми изгледа на такво нешто
И зошто пишувате денес дека Јуве прави 112 години од постоењето коге е основан на 1 Ноември?