Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Haha ako dojde ke dojde od vas bidejki vie ke gubite.p.s ne go sfakaj ko provokacija
За губење незнам, имаме јак тим, али не сме константни, имате малце поуиграна екипа, али мислам дека со квалитетот сме тука некаде, без разлика кој и да тепа ќе биде јако битно, ако се договориме зaeдно да гледаме што многу тешко да се случи :toe:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Па имате појак тим од лани факт е тоа али немате играч кој на секоја позиција е добар како на пример григера,гросо,полсен,па и канаваро кој не е баш ве некоја добра форма годинава,за разлика од нас реално имаме квалитетен играч на секоја позиција.Иначе сакам во лш да одат сите 4 екипи од италија за да биде поинтересно па мозно е да се паднеме мегу себе во 1/4

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сантон по се изгледа ќе си оди од Интер во јануари така да мислам нее лошо да го лапнеме а?и така во интер нема италианци шо ке прај сам таму.Се надевам дека управата ќе го донесе во црно белиот дрес баш го сакам кај нас

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Па имате појак тим од лани факт е тоа али немате играч кој на секоја позиција е добар како на пример григера,гросо,полсен,па и канаваро кој не е баш ве некоја добра форма годинава,за разлика од нас реално имаме квалитетен играч на секоја позиција.Иначе сакам во лш да одат сите 4 екипи од италија за да биде поинтересно па мозно е да се паднеме мегу себе во 1/4
Канаваро не бил во форма годинава? Од 12 кола, во 5-6 е во тимот на колото. Гросо исто така можеби почетните 2 кола не беше физички и кондиционо спремен бидејќи цело лето не тренираше со Лион, но после си игра стандардно. Поулсен е резерва играч во Јуве, во првиот тим се Мело/Сисоко/Каморанези/Диего. Единствен проблем е десната бековска позиција, за која се сметаше Зебина како првотимец, но од 12 натпревари само на 3 беше повикан, а на другите беше оневозможен од повреда. :toe:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Сантон по се изгледа ќе си оди од Интер во јануари така да мислам нее лошо да го лапнеме а?и така во интер нема италианци шо ке прај сам таму
Има балотели и матераци не се секирај не е сам, а плус тешко дека на вас ке ви го продадеме така да ке морате да барате друг.:toe:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Џабе збориме вака, кога ќе дојде дербито ќе видиме кој е подобар и кој има подобар состав :toe:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Џабе збориме вака, кога ќе дојде дербито ќе видиме кој е подобар и кој има подобар состав :toe:
Па кој и да победи на дербито ке ја добие битката но не и војната ако е за тоа.Иначе ние сме гости па така да вие треба да бркате победа нз баш колку ви значи нерешен рез,по што после вие ке бидете гости но и не мора да значи дека кој ке ги победи овие 2 дуели ке освои.Победникот ке се знае после мај.:toe:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Па кој и да победи на дербито ке ја добие битката но не и војната ако е за тоа.Иначе ние сме гости па така да вие треба да бркате победа нз баш колку ви значи нерешен рез,по што после вие ке бидете гости но и не мора да значи дека кој ке ги победи овие 2 дуели ке освои.Победникот ке се знае после мај.:toe:
Тука си во право, али ипак слатка е победата против конкурентот за скудетото :tv:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
racunajte i na mene za natprevarite po LCH (ako sum vo sk)...inace za derbito megu juve i inter,so da kazam osven deka se znae pobednikot uste pred da pocne utakmicata :baeh: siguren sum deka sea vo momentov mourinho ne spie,tuku misli i misli...ama dzabe mu e,ovaa godina ke ima 3 zvezda vo dresot ...FORZA *JUVE*

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
racunajte i na mene za natprevarite po LCH (ako sum vo sk)...inace za derbito megu juve i inter,so da kazam osven deka se znae pobednikot uste pred da pocne utakmicata :baeh: siguren sum deka sea vo momentov mourinho ne spie,tuku misli i misli...ama dzabe mu e,ovaa godina ke ima 3 zvezda vo dresot ...FORZA *JUVE*
Сите што се за Јуве се добредојдени, welcome to the club Chiellini, па колку не има Јувентини сега,еден куп сме на форумов а да не збориме за у Мк.

F

FuckYouAll

Гостин
Јувентус слави 112 години од своето постоење

На денешен ден пред 112 години е формиран е италијанскиот фудбалски клуб - Јувентус. “Црно - белите“ од Торино се најуспешните во историјата на Италијанскиот фудбал. Бјанконерите ја освоиле 29:) пати Серија А имаат и уште 9 титули во италијанскиот Куп, а од ФИФА е официјално прогласен за вториот најдобар клуб во светот во 20 век.Старата дама во европските купови има две титули од Лигата на шампионите и уште 5 пати билe поразени во финалните натпревари. Три пати го освојувале УЕФА Купот, еднаш Купот на победници на купови и два пати Интернационалниот куп.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
За губење незнам, имаме јак тим, али не сме константни, имате малце поуиграна екипа, али мислам дека со квалитетот сме тука некаде, без разлика кој и да тепа ќе биде јако битно, ако се договориме зaeдно да гледаме што многу тешко да се случи :toe:
Зошто бе баш би сакал заедно со фанови на Интер да го глеаме дербито за да има префрлања, навивања у стилот Inter merda или обратно, за да биде интересна атмосфера, а за тепање и инциденти баталете тоа е за примитивци дајте да ни биде интересно па кој победи нека победи баш мислам дека и од фан клуб Интер има коректни и ке биде интересно и за нив и за нас:smir::smir:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

На денешен ден пред 112 години е формиран е италијанскиот фудбалски клуб - Јувентус. “Црно - белите“ од Торино се најуспешните во историјата на Италијанскиот фудбал. Бјанконерите ја освоиле 29:) пати Серија А имаат и уште 9 титули во италијанскиот Куп, а од ФИФА е официјално прогласен за вториот најдобар клуб во светот во 20 век.Старата дама во европските купови има две титули од Лигата на шампионите и уште 5 пати билe поразени во финалните натпревари. Три пати го освојувале УЕФА Купот, еднаш Купот на победници на купови и два пати Интернационалниот куп.
Немам што да додадам едноставно Magica ЈUVENTUS !!!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

НАЈДОБРИТЕ,НАЈСУПЕРИОРНИТЕ,НАЈТРОФЕЈНИТЕ,НАЈБРОЈНИТЕ, ЕДНОСТАВНО МАГИЧНИТЕ ЦРНО-БЕЛИ!!! НЕКА СЕ МНОЖАТ ТИТУЛИ,РЕКОРДИ,ЈУБИЛЕЈИ И СЕ ДРУГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO BE JUVENTINO,IS PRICELESS!!!!!!!!!!!!:juventus::juventus:
:juve::juve::juve::juve::juve::juve::juve::juve::juve:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Има балотели и матераци не се секирај не е сам, а плус тешко дека на вас ке ви го продадеме така да ке морате да барате друг.:toe:
Многу двајца плус Балотели е од Гана а да и Толдо го забораи абе што фанови ќе бевте не си ги знаете играчите али на залез се Толдо и Матераци шо ќе прајте после ахаха уште стаиле италианско знаме на дресот ахахах.Незнам тоа ако се понудат пари ќе го шитнете како што можевте Пирло и Сидорф да ги даете на Милан најголемиот ривал ваш за смешни суми хухахахаххаха :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom