Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Епа ако може во тој кафичот на другар ти добро би било, особено со Интер заедно да глеаме со нив, само пред влезот сите претресени :tv:
Најнормално, инаку свашта може да буде, замисли само насловна на Спорт, се испотепале навивачи на Јуве и Интер во Македонија, која брука ќе падне :pos2::pos2::pos2:

Ќе договориме накнадно :wink:
На врата тресење до кожа! :pos:
Па баш добро ќе ни се фати Бордо, Интер и Баерн, првин ние да се собереме за со Бордо, зш тој натпревар е од исклучително значење па после ќе видиме како ќе правиме за другиве, ја сум за често да правиме собиранки, појако е кога сме повеќе т.е појака атмосфера има :smir:

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
А и ош нешто, со аRtan се договаравме да ги гледаме заедно утакмиците на Јуве во Лига на шампиони, така да сите оние што се од Ск на форумов нека кажат кој се за да знаеме на кој можеме да рачунаме, планираме собиранка за со Бордо и со Баерн, така да пишете сите кој сте за, има многу луѓе и што не се на форумов што ќе дојдат, но јас сепак да пишам, па се надевам дека бааги луѓе и од тука ќе се собереме :smir:
Хахах :D:D Само треба да најдеме некое посоодветно место каде што полесно ќе може да викаме, а и од други градови ако можат да дојдат добро ќе биде што повеќе подобро! Форца ЈУВЕ!

Еј ако сте за собиранка ја би сакал да дојдем , од Тетово сум ако можем да дојдем со кола топ , а ако немоем ако обезбеди некој ноќевање доаѓам сигурно ! :) Би било интересно таке со група да се навија пошто кој идем со другариве на кафе најчесто не се замараа за фудбалов само ја се дерем ка идиот у кафиќ и пцуем :) :smir:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Во некој позабутан кафич што кога ќе не видат нас дека влагаме(дека ќе праиме промет) ќе ни дозволат и урлање и спојување маси.Ја доаѓам само известете ме!

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Во некој позабутан кафич што кога ќе не видат нас дека влагаме(дека ќе праиме промет) ќе ни дозволат и урлање и спојување маси.Ја доаѓам само известете ме!
Па еве Vlatche рече имал некој другар што имал кафич, па може таму, абе нема везе кај сме, битно е да гледаме, малце ли кафулиња има по Скопјево, а за известување, дента пред натпреарот сите пуштете се на форумов и ќе се договориме што како :wink:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Рачунајте и на мене!!! Ако има место наравно. И да на гол на Трезеге се радувам посебно така да нека не ве чуди што и да се деси:tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не ми носете интераши може 99 посто да има инциденти :).Дополнително ќе ве известам дали ќе дојдам ко ќе средите званично али некако не ми се доага сам ќе видиме :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Рачунајте и на мене!!! Ако има место наравно. И да на гол на Трезеге се радувам посебно така да нека не ве чуди што и да се деси:tv:
Немаш гајле, сите што се за Јуве се добредојдени, ќе се договориме ден два пред натпреварот, уште е рано сега имаме 2 недели за договарање така да има време :wink:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Decki ako se gleda juve - inter zaedno ke bide opasno haha nz kolku mozeme da izdrzime zaedno da ja dogledame utamicata.Ali najvazno e da se druzime pa podobriot neka pobedi poz

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Decki ako se gleda juve - inter zaedno ke bide opasno haha nz kolku mozeme da izdrzime zaedno da ja dogledame utamicata.Ali najvazno e da se druzime pa podobriot neka pobedi poz
Абе за дружењето се си е ок, ќе се дружиме али на пример еве тепа Јуве или пак Интер, не верувам дека нема да настане нешто,многу жустро може да стане ризично е :pos2::pos2::pos2:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Абе за дружењето се си е ок, ќе се дружиме али на пример еве тепа Јуве или пак Интер, не верувам дека нема да настане нешто,многу жустро може да стане ризично е :pos2::pos2::pos2:
Епа страсни навивачи сме мора да е ризично,али ке видиме мозно е после вакви средби мегу нас да присуствува и полиција за да не дојде до несакани инциденти :pos2::pos2:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Епа страсни навивачи сме мора да е ризично,али ке видиме мозно е после вакви средби мегу нас да присуствува и полиција за да не дојде до несакани инциденти :pos2::pos2:
Токму затоа мислам дека гледање заедно не е можно :icon_lol:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Абе да не дојде до тоа, инаку се знае кој ке го јаде (шала) :zlo:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ок, ајде не забегувајте со оф топик муабети. Со кого ќе доаѓате доколку се организира вакво нешто, договарајте се по мсн/пп/профил, темава е за посериозни дискусии.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Лучијано Бруни, тренерот на Примавера тимот на Јуве во интервју изјави дека не е задоволен од тоа што Iago Falque не добива можност за настап во Бари и најави дека можно е да покрене иницијатива во Јануари да го врати во Примавера тимот на Јуве. link

Изјави дека Јаго не бил среќен во Бари бидејќи не добивал шанса за да ги покаже своите квалитети, а Бруни изјави дека би бил многу корисен во Примавера тимот на Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom