:wink:Не прогнозирам резултат зашто баксуз ми е, само очекувам "нешто" од Диего
За Гросо се сложувам, но за Касерес грешиш, главни кривци за првиот гол беа Буфон (можеше подобро да реагира) и Канаваро (лошо ја постави замката), кај виде дека Касерес бил лош, според мене има чиста 10 за овој меч, па и за сите што ги игра за Јуве, прекрасен центаршут кога му беше поништен голот на Трезе и голот на Диего падна после добро проигрување на него и Камо, се на се сите добро одиграа, па и Гросо кој во одбрана е тиња.Dobra igra... dosta sme efikasni so novava 4-2-3-1
Bekovive ni se katastrofa , Caceres i Grosso vecerva kriminalni direktni krivci za dvata gola... valjda onie dvajcana na tribini so dremea go gledaat toa...
Sleduva 2 nedeli odmor pa doaga Udinese na Olimpico... za tuka MArchisio i Del Piero ke bidat na raspolaganje a mozno e i Sissoko
i Fino alla fine FORZA JUVENTUS
i da dodam deka golot na Trezege bese 167 vo dresot na Juve so sto se izramna so Omar Sivori na 4toto mesto na vecnata lista na strelci... pred nego se uste Bettega so 178 , Boniperti so 179 i Capitano so 262... za brzo najverojatno ke bide i vtor strelec vo istorijata na klubot...
Abe drugar dobro e to so ti e Caceres simpaticen igrac...ama malce objektivnost ne e na odmetЗа Гросо се сложувам, но за Касерес грешиш, главни кривци за првиот гол беа Буфон (можеше подобро да реагира) и Канаваро (лошо ја постави замката), кај виде дека Касерес бил лош, според мене има чиста 10 за овој меч, па и за сите што ги игра за Јуве, прекрасен центаршут кога му беше поништен голот на Трезе и голот на Диего падна после добро проигрување на него и Камо, се на се сите добро одиграа, па и Гросо кој во одбрана е тиња.
Фала фала, па да ви се врати утреЧестито победа! Ви требаше една ваква победа.