Каква местена бе не заебавајте, лошо игравме дури и кога имавме водство од 2-0 не дека и тие беа којзнае што али си ги искористија шансите, толку можеме со пола повреден тим, искрено со играчи од калибарот на Поулсен, Тиаго, Григера толку можеме, да беа Сисоко, Маркизио, Каморанези да не се повредеше и ред други играчи друг ќе беше муабетот.НЕ Е НАМЕСТЕНА РАБОТА ЕДНОСТАВНО ПОУЛСЕН И ТИАГО СЕ ИЗГУБИЈА ВО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ КОА ВИ ВИКАМ ПОУЛСЕН НЕ Е ДОБАР ВИЕ ДОБАР Е ЕПА СЕ ВИДЕ СЕГА(ИЗВИНЕТЕ ЗА КАПС ЛОК)
cista namestaljka za pari se e mozno samo sto nie vernite navivaci nikogas nema toa da go prizneme barsa da izgubi od rubin kazan nikogas ne e mozno, real gubi od milan na svoj teren kasiljas trca po topkata pravo a taa ide pod agol i pato sam, sidorf ja ima topkata vo 16 site igraci trgaat kon nego a toj lob kon pato koj e sam i gol i red drugi sranja. se upropasti fudbalotНЕ Е НАМЕСТЕНА РАБОТА ЕДНОСТАВНО ПОУЛСЕН И ТИАГО СЕ ИЗГУБИЈА ВО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ КОА ВИ ВИКАМ ПОУЛСЕН НЕ Е ДОБАР ВИЕ ДОБАР Е ЕПА СЕ ВИДЕ СЕГА(ИЗВИНЕТЕ ЗА КАПС ЛОК)
Ај бе не збори глупости да не сакаш па во втора лига да одиме ?cista namestaljka za pari se e mozno samo sto nie vernite navivaci nikogas nema toa da go prizneme barsa da izgubi od rubin kazan nikogas ne e mozno, real gubi od milan na svoj teren kasiljas trca po topkata pravo a taa ide pod agol i pato sam, sidorf ja ima topkata vo 16 site igraci trgaat kon nego a toj lob kon pato koj e sam i gol i red drugi sranja. se upropasti fudbalot
Сакаш ли да те банират саа не доживотно туку и умран коо ке си да си баниран?:haha:cista namestaljka za pari se e mozno samo sto nie vernite navivaci nikogas nema toa da go prizneme barsa da izgubi od rubin kazan nikogas ne e mozno, real gubi od milan na svoj teren kasiljas trca po topkata pravo a taa ide pod agol i pato sam, sidorf ja ima topkata vo 16 site igraci trgaat kon nego a toj lob kon pato koj e sam i gol i red drugi sranja. se upropasti fudbalot
Мислам дека Ферара е најмал проблем во моментов. Тој е најмалку крив за вчерашната лоша игра и мислам дека треба да му биде дадена цела сезона да го води Јувентус и да покаже што знае. Ферара учеше од најдобриот, Липи и кога тогаш тоа ќе дојде до израз. Според мене отказ на Ферара би било најлошото нешто што може да го направат во моментов. Само би настанал додатен хаос а тоа не им треба на играчите и на нивната моментално разнишана самодоверба. Било како било, одиме понатаму затоа што Јувентус секогаш бил голем и во победите и во поразите.Krajno vreme e da se razmisluva za smena na trenerot (Ferara :pusk.Nema kredibilitet da vodi tim kako Juventus a negova zamena gledam momentalno samo vo Benitez koj sto treba da zamine od Liverpul.Verujte deka do nego e problemot mnogu e opusten so igracite a toa ne se odrazuva dobro vo igrata na timot.
Друже, намерата не ми беше да те направам помал Бјанконер од мене. Нормално сите имаме една желба, да го видиме Јуве на местото на кое беше пред скандалот. Што се однесува до мојата поддршка до Ферара, тоа е мое мислење и така чувствувам во моментов. Не мора сите да мислат како мене. Затоа е форумов, да се спротивстават различни мислења и да се развива дискусија. Инаку, со изборот на тренер треба да се биде внимателен. Еве на пример Интер кој го има Мурињо и кој им зема плата како еден Роналдо во Реал, можеше да освојува титули во Калчото и со Манчини кој би земал далеку помала плата од Мурињо. Значи тој беше доведен да им помогне да ја освојат ЛШ. Но, каде се таму? Лани на исто ниво со нас кои го имавме кретенот Раниери, а годинава ништо чудно да бидат и ниво под нас. Не е секогаш неопходно да се фрлат милиони и милиони на тренер кој горе доле би вршел иста работа како и неговиот претходник. Затоа јас верувам дека Чиро ќе се справи со ситуацијата и треба да му се остави простор на човекот. Не верувам дека во моментов било кој тренер да го донесеме ќе направи нешто повеќе од ова што досега го имаме направено.Moze do krajov na sezonata da ,ali za ponataka ne e veruj nema iskustvo za zal,da ucese od Lipi ali ne zaboravaj deka ima cel od upravata za ovaa godina a tesko se spravuva doma a kamo li na gosti,znam deka ke gi pobedime i milan i inter doma ali ne e ubedliv timot,iskreno mene ne mi se dopaga sto go vadi Diego vo 50 minuta i da ne nabrojuvam sto eksperimentira so sostavot.OK.Toa bese moe mislenje inaku sum bjakonkoner kolku i vie a Benitez go kazav posto mu istekuva dogovorot so Liverpul ovaa sezona pa nema da mu bide loso vo JUVE ..FORCA FORCA JUVE...:salut::salut:
Првиот болд, мислам дека ова ни е проблем уште од кога се вративме од Серија Б. Секоја сезона губиме по некој меч дома и тоа ако се навратиме назад ќе видиме дека ниеден од тие порази во последниве три години не е од Интер или Милан, туку како по правило од екипи кои се далеку зад нас по квалитет.Ај и ја да се нададем у моабетов , го делим мислењето со Бианконеро Веро и мислим дека у оваја ситуација Ферара сноси одговорност али минимална , пак ќе кажем дека видовме свите дека Јувентус може да победи било кого нели ? што автоматски значи дека не е цела вина на Ферара туку на менталната состојба во тимот т.е. дека се премногу опуштени , една утакмица ја сваќаат сериозно како со Сампдорија и имаат мотив да играат даваат по 5 гола и наредната во нивната игра нема мотивација , мислим дека мора да најдат мотив кога играат со помалите тимови , колку што е вината на Ферара толку е и на играчите , значи да се надевамо дека Чиро ќе ги среди на психички план и дека ќе ја подобрат играта во иднина а ка што слушав Чиро сезонава ќе си ја доврши работата а од наредната Липи ќе седне на клупата на Јуве само незнам колку е точно ова ... поЗ
Точно така. Но мора да се поправат работите. Јуве беше супериорен во однос на помалите клубови, а титула се освојува токму со добивање на тие натпревари. Пред две сезони Јуве имаше позитивен скор со сите појаки екипи во Италија, но нерешено со Парма, пораз од Удинезе итн.Првиот болд, мислам дека ова ни е проблем уште од кога се вративме од Серија Б. Секоја сезона губиме по некој меч дома и тоа ако се навратиме назад ќе видиме дека ниеден од тие порази во последниве три години не е од Интер или Милан, туку како по правило од екипи кои се далеку зад нас по квалитет.
Вториот болд, само за овој човек би се сложил Чиро да биде заменет и тоа нормално, по завршувањето на сезонава, никако сега. Мислем дека единствено Липи заслужува да го води Јувентус и ни еден друг тренер. Значи, доколку доаѓа Липи, нека го сменат Ферара, доколку не, мислам дека најдобро за Јуве е да се продолжи договорот на Ферара кој ја има мојата безрезервна поддршка.