Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Бордо води 2:1 против Баерн МИнхен. Ќе се усложни ситуацијава у групава УПМ. Нема да се знае до последно коло.

Иначе не ги бива стримовиве. Релоадирам на секои 30 секунди

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Да тибам Јувето! 1-1 ве имав, ништо.:nenene:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
па ги вртат сите не глеам една утакмица конкретно(иако можам и секој посебно да ја глеам) вака ми е поинтересно... Јуве слабо ја даваа, најверојатно немал некој поконкретни шанси освен оваа на Диего од слободен

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Уште едно разочарувачко полувреме. До кога вака незнам. Се осеќам дека навивам за Арецо. Па пи*ка им матер која е оваа игра, на Макаби да не можат да му сврзат една акција која ќе резултира со гол. Катастрофа со еден збор.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
M.Caceres (J.Zebina)

WTF? ДА НЕ СЕ ПОВРЕДИ ЏОНИ?

Уште едно разочарувачко полувреме. До кога вака незнам. Се осеќам дека навивам за Арецо. Па пи*ка им матер која е оваа игра, на Макаби да не можат да му сврзат една акција која ќе резултира со гол. Катастрофа со еден збор.
КАКО гледаш на твантс? КАј мене тој плеерот не ми ги отвора

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ајдее Јуве ајдеее место да водиме со 3-0 и да си уживаме барем за денес, ние пукаме од нервоза и чекаме дали овие нашиве ќа си дадат барем еден посран гол со кој ќе си ги одржиме и така не многу големите шанси за квалификација. Катастрофа едноставно не знам што кур прават, гледам почесто се игра на 16-никот на Макаби али гол е тоа што ни треба, паметно би било уште еден центарфор да стави, да се иде на се или ништо.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
M.Caceres (J.Zebina)

WTF? ДА НЕ СЕ ПОВРЕДИ ЏОНИ?

КАКО гледаш на твантс? КАј мене тој плеерот не ми ги отвора
Зебина се повреди, и на негово место влезе Касерас. Трезеге имаше една 100% шанса ама не ја искористи. Очекувам победа во второто полувреме.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
decki ja slusav na radio imate poveke od igrata ali samo so trezege napred niso ne pravite imase eden obid na groso od sloboden i tolku mi treba 1 sramota ako ne gi tepate

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom